Темата е сладка. Държа да отбележа, че съм традиционалист и мъжът е този, който предлага брак.
Колебая се за предложение пред други хора. Ако си сигурен, че мацката няма да откаже или да се почувства неудобно, окей. Ако не си - ще направиш лоша услуга и на двамата. Суперсладко е да се сложи в храна. Не фасул, естествено :д ама в шоколадово суфле, например... малко ще е омазан с шоколад, ама голям праз
Падането на колене може да е страшно секси, може и да е страшно конфузно. Зависи от човека.

Сега прочетох, че темата е за нестандартни предложения. Сещам се за едно от "Дъщерите на Маклауд" - адски як сериал за фермери и фермерки в Австралия (нетипично красиви, естествено :д) Там единият пич беше завързал на много крави по една буква от "Тес еди-коя-си Маклауд, ще се омъжиш ли за мен?" (на английски) и с помощта на едно куче ги строи в редичка. Две крави се бяха разменили, ама пак се четеше. Суперготино беше.
Всякакви такива изписваници в небето ми идват доста показни, аз си представям доста по-интимна обстановка.