- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Раздвоена..
Хей хей : ))) Значии.. мъчи ме следното. Много ме влече музиката - пея и свиря на пияно от много малка. Мечтата ми винаги е била да стана певица. Наскоро една колежка на майка ми и е споменала за въпросното училище в Широка Лъка - НУФИ "Широка Лъка" . Та с мама обсъждахме доста темата и съм много раздвоена. От една страна много искам да се развия музикално и за напред, но от друга страна не мога просто да оставя живота си в Несебър и да тръгна... Толкова ще ми липсва всичко - семейството ми, приятелите ми, училището дори.. Много съм го мислила и премисляла - хем ми се иска, хем се страхувам да зарежа всичко и просто да тръгна. Ами ако нямам друга възможност? Още повече и че догодина ще съм 10 клас и не знам дали ще успея да издържа приравнителните изпити.. В главата ми е хаус, помогнете мии...
Дам... и в моята глава е хаус... тука ли да пръдна или вънка?
По Темата: остани си в Несебър, вземи си средното и бягай в широката лъкЪ
Ами не знам човек, ако искаш можеш водно да се изпръцкаш, не е ли по - яко ?
А по темата за мен наистина е важно, така че ще помоля за по - адекватни и смислени коментари..
Това е много добра възможност. Не я пропилявай. Задължително ли е да заминаваш догодина? Не може ли след като си вземеш изпитите, както каза Лунин.
П.П. Думата е "хаос". ^.^
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Еми попринцип това училище е за средно образование.. апък аз догодина ще съм 10 клас и даже приравнителни изпити ще държа...но не съм решила още със сигурност, точно затова реших да пиша във форума, за да получа и съвети от странични хора.
П.П Сори за правописните грешки, понякога не се усещам и в бързината ги правя...
Ти не зарязваш всичко! Продължаваш напред ... По-добре го направи ... смисъл не те карам, но представи си после как ще съжаляваш ако не се пробваш! Обмисли го добре и виж плюсовете и минусите ... после реши дали наистина го искашуспех!
Само едно ще ти кажа - Широка лъка е добро училище, но пеенето в България няма развитие. Хубаво си помисли след като завършиш колко и къде ще се занимаваш с това и дали си струва. Таланта понякога не е достатъчен. И все пак успех!
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
За съжаление споделям мнението на nIkEnCeTy_bE
Човек трябва да гледа на нещата реално, а не само от страната на ще ми се еди-какво-си...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Еми това за мен не е просто поредната прищявка.. на това съм си отдала целия живот до сега
Риба- щука, махай се от тука ;D
always late but worth the wait!
Да, разбирам те. Това те влече. Но трябва и да мислиш дали има реализация. Защото и майка ми е певица, но не си изкарва хляба с това. Така че да едно да те влече, но друго е дали си заслужава. По принцип за мечтите няма граници, но съм видяла много, пред очите ми виждам всеки ден музиканти от висока класа, завършили Академията в Пловдив, но в момента няма работа за тях. Така е тук. Всичко е до човека, но трябва винаги да имаш втори вариант.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"