Здравейте, искам да попитам . .цикъла ми дойде на 28 Април продължи 5-6 дена и този месец още не ми е дошло. Правих си тест няколко пъти и е отрицателен. Д/г на коя дата трябва да ми дойде този месец?
Първа менструация ли ти е?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Рисков полов акт имала ли си?! Кога прави теста? Ние ли да знаеш кога на теб трябва да ти дойде?
maDamn
на 17 съм не ми е първа менструация, правих си теста тази Събота и беше отрицателен
Е като не ти е първа менструация значи трябва да си знаеш колко дни ти е цикъла, не да питаш по форуми.
Според мен щом ми е дошло на 28 мин месец, този месец трябваше да ми дойде към 25..
И ние какво да правим? Да гадаем кога ще ти дойде или да избираме име за бебето?
не ви карам да гадаете а да ми кажете според вас след колко дена трябва да ми дойде, ако имате отговор пишете .. ако не няма смисъл
Айде ти ми кажи след колко дни на мен трябва да ми дойде, ама без да гадаеш. Тогава ще ти кажа и аз.
Наистина ли не виждаш колко малоумен въпрос задаваш?
Ами чуди се още повече и се стресирай, пък го чакай да ти дойде омг
ВТФ... има хора, които и 5 различни теста да си направят (които се оказват отрицателни), и без да са имали рисков полов акт, ще си мислят, че са бременни само, щото им закъснява с няколко дена.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ако ти е нередовен цикъла не очаквай да ти идва на точно определената дата. Щом не си бременна, чакай го когато дойде, тогава![]()
Не си бременна - спокойно. Причини за закъснението на МЦ има много. Стрес, промяна на климата, рязко напълняване или отслабване и още и още. Не се притеснявай. На 17 години много момичета нямат редовен цикъл.