.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 139

Hybrid View

Супер фен
    ха, добре.
    аз съм от вида, на който му завиждат тия спечените с мъжките компании, щото нямам проблем в общуването с жени. даже е по-просто да си говоря с жена, отколкото с някой капут. в университета само с момичета дружах и хич не сбърках - записки и изпити като песен без да се хабя

като цяло мога да обобщя така: момчетата на моите години са просто смотани и комплексирани задръстеняци, било то защото нямат пари, било то щото просто са си такива и хич не са ми партия за простотиите, докато момичетата, мога да кажа спокойно, ме харесват, щото знам как да се държа с тях и винаги е по-весело.

Цитирай Първоначално написано от assd Виж мнението
    ха, добре.
    аз съм от вида, на който му завиждат тия спечените с мъжките компании, щото нямам проблем в общуването с жени. даже е по-просто да си говоря с жена, отколкото с някой капут. в университета само с момичета дружах и хич не сбърках - записки и изпити като песен без да се хабя

като цяло мога да обобщя така: момчетата на моите години са просто смотани и комплексирани задръстеняци, било то защото нямат пари, било то щото просто са си такива и хич не са ми партия за простотиите, докато момичетата, мога да кажа спокойно, ме харесват, щото знам как да се държа с тях и винаги е по-весело.

ахам ясно... щото преди аа 2 години мисля имаше един "идиот" слабо казано в моя клас... всеки божи ден ходеше да се оплаква къде ли не в болница е бил вкарван и прочие! Аз, моята и още 4 двойки излязохме на кафе... и отстрани на улицата забелязахме този - облечен в неква фуста... разхожда се с още 5 момичета. От тоя ден нататък тоз с момче не общуваше само и само с ей така женската компания... това продължава и до днешни дни а преди ок. 7-8 месеца с приятели на по биричка скиваме тоз травестит! Ама наистина травестит с лакирани нокти червило и куп други женски дранкулки... вечерята ми излезе на 2-рата секунда...

Как да и кажеш, че я харесваш?
    С целувка.

Но преди това се увери, че тя изпитва ако не любов, то поне симпатии към теб...

Ще се шашне силно от целувката, но повярвай ми- такъв спомен остава завинаги и ще я грабнеш!!!
    Стига само да имаш смелост.

Такаа, извинете , че не гледах темата.Сега ще ви разкажа какво се случи в скорощните дни .Реших след училище понеже заедно се прибираме и отиваме да минем по по-заобиколен път и да минем през парка където да седнем някъде и да я прегърна и да и кажа.Но ето го и проблема.Моите приятели от класа ме питат къде отивам , а аз казвам , че се прибирам , но ще мина през парка и 1 решава да дойде с нас.Разхождахме се, говорихме си ,смяхме се , но чисто приятелски.След малко видяхме 1 облак и тя каза , че и прилича на сърце.Аз я подкрепих като вметнах , че само за такива работи мисли(да и видя реакцията) , а тя каза - мани я тая романтика.И тогава тотаааално изпада варианта да седна да я прегръщам и да и кажа.Не знам какво да правя.Мисля , че прекалено много й се давам.Чудя се дали 1 ден да не ида с нея на училище да видя какво ще си помисли.Иначе в училище ме базикат пред нея , че съм я "оправял" , а тя стой и се усмихва само.Даже веднъж 1 изръси нещо , че сме ходили заедно, а тя се обърна към мен и се усмихна доста силно , даже леко на смях биеше... .Тя почти няма свободно време.Доста често излиза с нейни приятелки и се прибира късно към 10/11 вечерта.Сутринта спи до късно , а после учи и ходим на училище.И се връщаме заедно. Благодаря ви за мненията , наистина ми помагате.Благодаря искрено на boyanhristow и моля ви се не се карайте за видовете момчета.Очаквам помощта ви.

Edit: fifito прекалено силно ще е да я целуна.Първо , че няма кога.Почти не оставяме насаме на 1 място , а дори не сме се прегръщали.Вмятали са ми , че ме харесва преди , но усетих , че леко тръпката й към мен отслабва , но все пак.Аз съм такъв човек , че чакам първо да опозная момичето добре , да знам дали си струва.А от това чакане разбрах , че ако ще има нещо , то първата стъпка трябва да е от мен.

boyanhristow Знаеш ли сайта teenproblem? Леееле кви глупостии чета там, според теб съветите там биха ли ти помогнали във връзката?" И тя ако каже "Оооу ама аз си нямам приятел"
    Ами ако каже не не го знам няма да ми стане комфортно да и обяснявам.Усетил съм ,че тя не обича да слуша като и говорят.Опитваш се да и разкажеш случка , а тя само се лигави , прекъсва те или казва я виж какво сладко куче....
    Последно редактирано от lucho13 : 06-04-2012 на 17:30

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Колкото повече се съмняваш,толкова повече се объркваш.Много пъти не съм имал смелост да си призная чувствата и съм изпускал момичето.Пробвай си късмета,дори да бъдеш отхвърлен ще си се успокил и ще можеш да продължиш.Не е приятно да ти кажат,че не те възприемат по начина по който ти,но това не е нито края на света,нито нещо фатално.Бъди смел,това винаги прави впечатление на момичета,особено по прочетеното личи,че момичето се чувства добре в твоята компания.Ако чака да действаш не я разочаровай.

Говори с нея направо или ако се притусняваш толкова попитай я по начин така,че да я провокираш да ти каже дали изпитва нещо към теб.

Благодаря за отговора ти.Всъщност преди 1 месец някъде изпитвах по-силни чувства към нея(не ,че сега не я харесвам) , но точно тогава мисля , че не и казах , защото се страхувах да не я загубя , а сега ако се съгласи ще съм щастлив ,ако не такъв е живота.Мисля , че ще го приема.Това мисля ,че ще ми е първата по-сериозна връзка ако въобще стане нещо.Страхувам се само от неловки ситуации като например:Искам да ти кажа , че имам чувства към теб и не си ми безразлична и тя каже - и аз кфо да напрая?Попринцип като сме заедно по пътя се смеем и се лигавим често и това е също проблем..

Абе я слагай край на тия романтизми и кажи кВО аджаба изпитваш към това момиче... ако и е все едно я напсуваш едно хубаво и скачаш на следващата бе... по-хубаво е да те режат но накрая да се получи с някоя отколкото цял век да си се вкопчил в някоя, постоянно да я гледаш и да си мислиш за нея като някакъв спекъл!

Хаха , донякъде си прав.Но не е много лесно.В главата ми се въртят два варианта.Да й дам почти пълен игнор.Да си ходя сам на училище и да се прибирам сам.Ако спре да ме търси значи за нея съм бил нищо и едва ли дори ще съм приятел с нея.Обаче ако усети , че ме губи и започне редовно да ме търси бих директно я поканил да излезем в парка и да и кажа нещата.Кажете какво мислите за идеята ми ?Така един вид ще я тествам.А забравих да кажа , че почти не ми дава да я докосвам.Когато леко и пипна косата казва не ми пипай косата и това винаги е било така.От преди 5 месеца до сега... .Наистина ли толкова си пази косата или просто не я заслужавам?

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Хвани я за ръка, като си вървите, гушкай я за чао. Покани я да излезете. Сближете се повече.
    Като видиш отношението и, поговори с нея. Обясни и какво чувстваш и така

Здравей,
    видях темата и реших да се регистрирам за да се опитам да ти помогна с каквото мога.
    Според мен,не трябва да чакаш прекалено много.Ако седнете някъде(например на пейка в парка) ти и хвани ръката,ако се дръпне й се извини.После опитай още 1-2 пъти.Ако винаги си дърпа ръката.....извода го оставям за теб.Най-простия съвет който мога да ти дам е да действаш.Дано съм помогнал с нещо.

Според мен .. тя те харесва!Аз съм момиче и така смятам Просто и кажи,а ако те е срам .. накарай някоя нейна приятелка да я поразпита .. Пожелавам ти късмет!

Благодаря ви за отговорите.Но днеска почти на пълно се уверих , че нищо няма да стане.Като се замисля , тя ме вика само когато й трябвам.Тоест в малките междучасия тя се разхожда с нейни приятелки ,аз с мои приятели.Казваме си две думи и тва е.Когато свършим училище тя ме пита ще си ходим ли и ми се усмихва много сладко и аз се съгласявам(на мен не ми е проблем , даже ако не ходя с нея на училище ще ми е по тъпо).Иначе усещам , че някой път се прави на интересна.Например уж ми се сърди , а всъщност не и като се прибирахме днес се направих нарочно , че ми е тъпо и , че съм ядосан , а тя не спря да ми мрънка защо съм така , даже обвини себе си за някаква си глупост.Преди не е правела такива номера.Сега да ме заинтригува ли не знам.Постоянно ни базикат , че ходим и тем подобни , но тя си мълчи и това е.Пред другите казва ,че не е срамежлива , но аз не съм съгласен.Ако наистина от толкова време ме харесва , все би се престрашила да ми каже.Според вас едно несрамежливо момиче би ли търпяло няколко месеца винаги да съм до нея и да не ми каже нещо.Дори не ми намеква(или аз съм прекалено тъп).Преди няколко седмици ми поиска телефона като ми даде нейния си и ме поздрави с някаква песен Call me Maybe... .Момичета помагайте.Поставете се на нейното място.Тя почти няма контакти с момчета.В 95% от времето в училище е с приятелКИ.

Приятелю,не знам какво смяташ да правиш,но ако имаш чувства към нея по-добре намери начин да й кажиш.Дадоха ти много добри съвети.Вместо сега да гадаеш дали ще се получи нещо между вас,по-добре й кажи.
    П.п.
    Цитирай Първоначално написано от lucho13 Виж мнението
    Ако наистина от толкова време ме харесва , все би се престрашила да ми каже.Според вас едно несрамежливо момиче би ли търпяло няколко месеца винаги да съм до нея и да не ми каже нещо.
    Еми ти не правиш ли същото?
    Последно редактирано от kok0 : 06-06-2012 на 11:47

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Някак не разбирам как не се случват нещата. И двамата се харесвате, и двамата си прекарвате времето заедно и за капак тя ти е поискала номера. Какво по дяволите чакаш ? Както някой други казаха излезте да се поразходите, минете през макдоналдс и се хранете докато ходите. Няма как да си мълчите през цялото време, защото се привличате и нещата ще се случат от само себе си.

Мерси , но мисля ,че вече окончателно тя е само приятелка.Днеска в Facebook си постна , че никой не харесвала.Ще видим утре дали ще ходим заедно на училище.

според мен тя се срамува пред приятелите си затова се лигави. Най-добрата й приятелка знае кого харесва питай нея. Знам 4е този съвет няма да ти хареса и аз не бих го харесала но ддз това ми хрумва. Виж кво аз съм моми4е и би ми харесало ако някой доди при мене и ми каже аз те харесвам и искам да ходим. Много мразя срамежливите мом4ета които се 4удят как да кажат на моми4е 4е я харесват. Отиди при нея и й кажи 4е имаш да й казваш нещо важно. Варете някаде зад даскало или на някое таино местенце и кажи 4е я харесваш. Тя те харесва няма на4ин да не е така. Просто шансовете да не те харесва са много малки. Ако наистина бях на нейно място нямаше на4ин да не те харесвам. Ли4и си от действията аз не бих ходила на у4илище всеки ден с мом4е ако не го харесвам. Ари 4е няма да те 4ака цяла ве4ност отидете в някое ъгъл4е.

П.п.
    Ако й кайеш 4е имаш да й казваш нещо важно на саме и тя отиде с теб ве4е няма кво да се 4удиш дали те хар или не

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    1. Дала ти е телефона си и те е поздравила с песен, чийто име в превод е "Звънни ми, може би", а ти нищо не си направил все още? Според мен е би трябвало да и звъннеш по-късно след даскало и да й кажеш, че ще я чакаш еди къде си за да и кажеш нещо. БЕЗ ДА Я ПИТАШ ДАЛИ Е СВОБОДНА. Директния начин е най-ефикасен, повярвай ми. И на мястото вече да вземеш мерки.
    2. Тъпнята с фейсбука я е направила само щото ти се е ядосала след даскало като сте се прибирали и тя си е наумила сигурно, че няма да те харесва повече и си го е постнала тогава... А какво точно е постнала? Някой питал ли е нея нещо за харесване преди тва?! Ако не, се предполага това, което написах...

Тва с пеенето си е "игнорантско" и е хубаво, че си й казал да спре, но не е хубаво ако си го казал с друг тон и тя го е разбрала като "не можеш да пееш".. Тогава има причина да се сърди...
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Просто след училище психически сме адски изморени и гледаме да се приберем по-бързо ,но някой път оставаме да се посмеем заедно , а последния път само се лигавеха с приятелката й - която всъщност е от стария ми клас.Иначе днес се уговорихме за училище , а ни чака тежък ден.Иначе не познавам най-добрата й приятелка.Според мен ако ме харесваше щеше да ме търси по често.А не да ми пише само кога ще ходим на училище...В училище нищо не ми казва , все едно не съществувам.Само след последния час ме изчаква пред училището.Иначе имам чувството , че мисля каквото й тя.В петък като се прибирах и ме заряза като ми каза , че съм си виновен се изнервих и си казах , че ако момиче харесва някой никога не би се опитала да се отдалечи от него , а напротив ще гледа да прекара повече време заедно.Аз никога не съм отказвал да се разходим или нещо подобно , стига да сме заедно.Може би тогава и тя се е изнервила.Иначе в фейсбук пусна пост с 9-10 отговора за нея.1-ния въпрос беше харесваш ли някой и тя каза не.А преди седмица пусна същия пост само ,че на този въпрос отговори : само симпатии... Побърква ме това момиче.Сега разбирам , че е трябвало по рано да й се обадя ,че всичко не е същото като преди , но ако ми даде повод със сигурност бих я изненадал.

Относно пеенето.Тя постоянно ми казва - не мога да пея ама не ми пука и аз и казвам , че и аз съм така.Ама като тръгне да пее и ме побърква.Просто държанието й е супер странно ако приемем , че ме харесва.Не мога да си го обясня.
    Последно редактирано от lucho13 : 06-11-2012 на 08:47

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Абе момче, ти още ли нищо не си направил?
    Айде покани я да излезете, защо общуването ви трябва да се ограничава до пътя училище-вкъщи и обратното?

Ти във facebook ли очакваш да каже кого харесва?
    Последно редактирано от OmgBananas : 06-11-2012 на 10:01

Град
    DirtyLand
    Момичетата са такива. На практика когато се отдръпнеш от някоя, когато спреш да й ходиш по гъза (както в случая ти правиш, до колкото разбрах от темата ти) те разбират, че вече никой не им ходи по гъза и почват да те търсят. Незнам дали ти казвам да се отдръпнеш за момент, но... Има вероятност нейната работа да са само спонтанни емоции. Това означава в един момент да иска нещо от теб, в друг не.
    Ако знае момче как точно да се държи с жените, може да превърне тези спонтанни емоции в чувства...
    Най-добре и най-много можеш да разбереш дали те харесва чрез среща. Доста постове се предполага да си изчел вече с поканата за среща. Направи го и после можеш да напишеш какво точно е станало... Има хора тука във форума, които ще ти кажат със всяка дума и жест какво е имала в предвид. Ае действай най-накрая.

Ето кво трябва да направиш - ПОКАНИ Я НА СРЕЩА!!!! Вси4ки от форума с някои малко изклию4ения казват 4е тя те харесва. Искаше да видиш как стоят нещата от страни нали?! Ето видя ги. Не разбираше от намеци?! Ето обяснихме ти. Ади моля те направи нещо 4е ве4е ме нервираш. Най-добрия на4ин е направо да й кажеш 4е я харесваш и искаш да излезете,но ако не можеш поне й звънни и й кажи ''Искаш ли утре след у4илище да излезем да се разходим малко двамата'' и това е. Дори зарежи да е утре след у4илище. Сега й звънни и кажи 4е искаш да се разходите и имаш да й кажеш нещо. Ако каже 4е е заета и не може сега вероятността да лъже е много малка. Хайде направи нещо не ти ли писна да се 4удиш и да се маеш дали те харесва? Няма ли да е по-добре да нау4иш отколкото да си тормозиш главицата? Просто й звънни и то сега!!!!

Днеска след училище я питах дали ще се прибираме.Изглеждаше притеснена от нещо и на бърза походка тръгна сама нанякъде.Иначе на отиване се смяхме доста повече от обикновеното.Утре и сряда сме заети с учене за важни контролни може би четвъртък или петък.А и на мен ми писна да й ходя по гъза.И отново ви казвам.Според мен ако ме харесваше щеше да се опитва винаги да е при мен , а не да се държи отблъснато в училище.В междучасията когато се местим с класа от стая на стая все едно не ме познава.Когато в часовете има избор между мен и някоя друга нейна приятелка сяда до нея , а не до мен.А и повечето и положителни действия са от преди 2-3 седмици.И за накрая песимист съм си по рождение.

Град
    DirtyLand
    Абе човек, ти не четеш ли кво ти се пише? Кво само разказваш. И ето, преди 2-3 седмици се е държала по недръпнато? Забавил си се и тва е... Незнам дали има кво да се прави вече...

Офф lucho13 много скапано стана ве4е. Колко пъти да ти кажем кво да правиш. Наистина ве4е трябва да направиш нещо според тебе какъв е смисала да ти казваме ко да праиш кат не го праиш. Отиди при нея кажи й 4е може да у4ите заедно за контролните ако иска. Ето идеален на4ин да я поканиш на среща. Не е 4ак толкова трудно ве 4овек ади направи го. Или пък ако не ти харесва този на4ин вари при нея попитай я дали иска да отидете до магазина двамата и да си купите закуска. Ако и този на4ин не ти допада по време на между4асие отиди и поискай да седнете заедно през следващия 4ас. Или пък кат имате физи4еско хвърли топката върху нея после отиди и кажи извиняваи не исках да изцапам такава красавица. Тя ще се усети 4е я сваляш. Ако искаш дори поискай у4бника й по нещо щото твоя го няма и на другия ден го забрави в къщи и кат си тръгвате я покани да доиде с тебе да й го дадеш. По пътя пробвай онзи съвет по горе дето ти дадох. Да подхвърлиш темата и да кажеш 4е я хар. Няма зна4ение каде сте само бъдете двамата и приложи оня скапания съвет. Ади ве4е направи нещо не виждаш ли 4е е по4нала да се одръпва. Това са 2-3 седмици и още пове4е ши са дърпа не го ли разбираш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си