- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да и кажа ,че я харесвам?
Хвани я за ръка, като си вървите, гушкай я за чао. Покани я да излезете. Сближете се повече.
Като видиш отношението и, поговори с нея. Обясни и какво чувстваш и така![]()
Здравей,
видях темата и реших да се регистрирам за да се опитам да ти помогна с каквото мога.
Според мен,не трябва да чакаш прекалено много.Ако седнете някъде(например на пейка в парка) ти и хвани ръката,ако се дръпне й се извини.После опитай още 1-2 пъти.Ако винаги си дърпа ръката.....извода го оставям за теб.Най-простия съвет който мога да ти дам е да действаш.Дано съм помогнал с нещо.
Според мен .. тя те харесва!Аз съм момиче и така смятамПросто и кажи,а ако те е срам .. накарай някоя нейна приятелка да я поразпита
.. Пожелавам ти късмет!
Благодаря ви за отговорите.Но днеска почти на пълно се уверих , че нищо няма да стане.Като се замисля , тя ме вика само когато й трябвам.Тоест в малките междучасия тя се разхожда с нейни приятелки ,аз с мои приятели.Казваме си две думи и тва е.Когато свършим училище тя ме пита ще си ходим ли и ми се усмихва много сладко и аз се съгласявам(на мен не ми е проблем , даже ако не ходя с нея на училище ще ми е по тъпо).Иначе усещам , че някой път се прави на интересна.Например уж ми се сърди , а всъщност не и като се прибирахме днес се направих нарочно , че ми е тъпо и , че съм ядосан , а тя не спря да ми мрънка защо съм така , даже обвини себе си за някаква си глупост.Преди не е правела такива номера.Сега да ме заинтригува ли не знам.Постоянно ни базикат , че ходим и тем подобни , но тя си мълчи и това е.Пред другите казва ,че не е срамежлива , но аз не съм съгласен.Ако наистина от толкова време ме харесва , все би се престрашила да ми каже.Според вас едно несрамежливо момиче би ли търпяло няколко месеца винаги да съм до нея и да не ми каже нещо.Дори не ми намеква(или аз съм прекалено тъп).Преди няколко седмици ми поиска телефона като ми даде нейния си и ме поздрави с някаква песен Call me Maybe... .Момичета помагайте.Поставете се на нейното място.Тя почти няма контакти с момчета.В 95% от времето в училище е с приятелКИ.
Последно редактирано от kok0 : 06-06-2012 на 11:47
В никакъв слу4ай не я оставяй сама да ходи на у4илище. Ако те харесва (а според мен до колкото разбрах е така на 100%) ще си помисли 4е не я харесваш щом не се интересуваш от нея и щом си я оставил. Време е и ти да направиш нещо. Предприеми някакви действия. Тя е направила достатъ4но за да ти покаже 4е те харесва и сега 4ака теб. Ти си мом4е и ти трябва да направиш първата стъпка. Ето един съвет как: Да кажем 4е се разхождате (връщате се или отивате на у4илище) и ти и подхвърляш темата. Примерно казваш '' 4ули 4е (казваш някое име) харесва (казваш някое име)'' и тя може да ти каже 4е не е 4увала-гледай да е така. И ти казваш ''ми май е така и аз не съм сигурен'' и после й казваш '' ми то и аз харесвам едно моми4е ама не знам дали тя ме харесва''. Следиш за реакция и ако е у4удена и леко разо4арована бъди 100% сигурен 4е те харесва. Тя ще те попита коя е тя и ти ще й кажеш 4е много се притесняваш как ще го приеме ако й кажеш. Ще ти каже 4е няма проблем да й кажеш и 4е ще го запази в тайна. И ти ще и кажеш ''отдавна исках да ти го кажа но не знаех как ще го приемеш. Виж аз много те харесвам и ве4е не мога да крия''........ И ще видиш как ще го приеме
На4ини много само да искаш. А и ако не те харесва кво няма да дойде края на света. Само опитай и по-добре бъди оригинален това което ти написах е просто пример измисли си свой на4ин. А и този действа безотказно. КЪСМЕТ
Мерси много пич.Наистина уникален начин.Със сигурност ще го използвам.Започнахме отново да се сближаваме.От няколко дена вече ходим и се разхождаме.Тоест мястото където се разделяме.Тя пожела да се разходим първо и тогава да си тръгваме.Вече започна само като вляза в facebook и веднага да ми пише как съм и т.н. .
Някак не разбирам как не се случват нещата. И двамата се харесвате, и двамата си прекарвате времето заедно и за капак тя ти е поискала номера. Какво по дяволите чакаш ? Както някой други казаха излезте да се поразходите, минете през макдоналдс и се хранете докато ходите. Няма как да си мълчите през цялото време, защото се привличате и нещата ще се случат от само себе си.
Приятелче според мен ако и кажеш, че я харесваш ще си свършите само като приятели. Не искам да те депресирам или нещо подобно, но е доста вероятно. Жените не обичат толкова думите, колкото емоциите който им причиняват.
Просто прави така, че да се чувства толкова отпусната само с теб. Другото важно нещо е допира с нея. Трябва да изтръпва докато я докосваш, а това няма да стане с пляскане по дупето. Някой път като сте седнали на кафене или разходка просто прецени колко близо те допуска физически до нея. Ако не се дърпа или върти значи можеш да поискаш я прегърнеш, след това да я поотпуснеш с нещо смешно и накрая да я целунеш. Лесно е, а и е приятно и за двамата![]()
@walle , точно това си мисля и аз.Не мисля , че трябва да й кажа.Между другото мисля ,че това с прегръдката не е добра идея.Тя с всичките й приятели момчета се прегръща.За половината от тях ми говори , че са скапани и т.н. , но го прави колкото да не си развали отношенията с тях.Иначе не знам защо тя е останала с усещането , че щом я докосна ще я боли.Напоследък реших леко да й закачам косата само докато не привикне с това.Някой път като и правя комплимент или се съгласявам с нея я потупвам лекичко и усещам ,че нещо се страхува не знам защо.Иначе днес ми стана малко кофти.Решихме да се прибираме с една нейна приятелка.И през целия път само те си говориха за какви ли не глупости , аз стоях отстрани и ги слушах.Накрая приятелката й си тръгна и ние тръгнахме по пътя сами.Тя тръгна да си пее някакви глупости все едно мен ме няма.Много се ядосах.Стигнахме до 1 кръстовище и аз поисках да минем по обикновения път където винаги минаваме ,но тя ми каза , а не аз тръгвам.Питах я защо не иска да минем по нашия път и тя ми каза:"Еми ти си си виновен".Единственото нещо за което се сещам е , че и казах да спре да пее и тя направи някаква разсърдена физиономия и спря да пее за малко.Иначе на отиване на училище се смяхме много всичко беше перфектно.Много рядко след училище е в настроение и мога да и кажа каквото и да е на сериозно.Уморена е и само се лигави.Пее ми някакви глупости и аз полудявам.А аз усещам , че започвам да не обръщам достатъчно внимание на съучениЦите си... и ако загубя някой добър приятел просто не ми се мисли.Преди се прибирах с 1 момче от моя клас сега , той ме вика да се прибираме с автобус , но аз винаги го отрязвам.Надявам се тя оцени , че всичко това го правя заради нея.
mini mouse - Извинявай.Не можах да разбера от писането , че си момиче.Наистина полезен съвет.Не знам дали си си фантазирала как ти си на нейно място или просто си писала с ума си , но само мога да кажа , че мислиш доста разумно.
Ако имате нещо да кажете казвайте.Мен също ме интересува как стоят нещата отстрани.
Първо ако искаш да и намекнеш нещо и се усмихни и може дори да и намигнеш.Второ този намек който ти си направил с дупето аз мисля,че е просташко и ако ми го беше направил сигурно щях да те ударя.Трето когато се вращете от училище кажи и че трябва да и кажеш нещо важно и и го кажи.А като гледам какво пишеш явно и тя те харесва.Аз също харесвам едно момче но ми е трудно да му го кажа.Но и аз подозирам че ме харесва.Всеки път щом мине покрай мен се усмихва леко.А с други момичета не го прави.
Мерси , но мисля ,че вече окончателно тя е само приятелка.Днеска в Facebook си постна , че никой не харесвала.Ще видим утре дали ще ходим заедно на училище.
според мен тя се срамува пред приятелите си затова се лигави. Най-добрата й приятелка знае кого харесва питай нея. Знам 4е този съвет няма да ти хареса и аз не бих го харесала но ддз това ми хрумва. Виж кво аз съм моми4е и би ми харесало ако някой доди при мене и ми каже аз те харесвам и искам да ходим. Много мразя срамежливите мом4ета които се 4удят как да кажат на моми4е 4е я харесват. Отиди при нея и й кажи 4е имаш да й казваш нещо важно. Варете някаде зад даскало или на някое таино местенце и кажи 4е я харесваш. Тя те харесва няма на4ин да не е така. Просто шансовете да не те харесва са много малки. Ако наистина бях на нейно място нямаше на4ин да не те харесвам. Ли4и си от действията аз не бих ходила на у4илище всеки ден с мом4е ако не го харесвам. Ари 4е няма да те 4ака цяла ве4ност отидете в някое ъгъл4е.
П.п.
Ако й кайеш 4е имаш да й казваш нещо важно на саме и тя отиде с теб ве4е няма кво да се 4удиш дали те хар или не
1. Дала ти е телефона си и те е поздравила с песен, чийто име в превод е "Звънни ми, може би", а ти нищо не си направил все още? Според мен е би трябвало да и звъннеш по-късно след даскало и да й кажеш, че ще я чакаш еди къде си за да и кажеш нещо. БЕЗ ДА Я ПИТАШ ДАЛИ Е СВОБОДНА. Директния начин е най-ефикасен, повярвай ми. И на мястото вече да вземеш мерки.
2. Тъпнята с фейсбука я е направила само щото ти се е ядосала след даскало като сте се прибирали и тя си е наумила сигурно, че няма да те харесва повече и си го е постнала тогава... А какво точно е постнала? Някой питал ли е нея нещо за харесване преди тва?! Ако не, се предполага това, което написах...
Тва с пеенето си е "игнорантско" и е хубаво, че си й казал да спре, но не е хубаво ако си го казал с друг тон и тя го е разбрала като "не можеш да пееш".. Тогава има причина да се сърди...
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Просто след училище психически сме адски изморени и гледаме да се приберем по-бързо ,но някой път оставаме да се посмеем заедно , а последния път само се лигавеха с приятелката й - която всъщност е от стария ми клас.Иначе днес се уговорихме за училище , а ни чака тежък ден.Иначе не познавам най-добрата й приятелка.Според мен ако ме харесваше щеше да ме търси по често.А не да ми пише само кога ще ходим на училище...В училище нищо не ми казва , все едно не съществувам.Само след последния час ме изчаква пред училището.Иначе имам чувството , че мисля каквото й тя.В петък като се прибирах и ме заряза като ми каза , че съм си виновен се изнервих и си казах , че ако момиче харесва някой никога не би се опитала да се отдалечи от него , а напротив ще гледа да прекара повече време заедно.Аз никога не съм отказвал да се разходим или нещо подобно , стига да сме заедно.Може би тогава и тя се е изнервила.Иначе в фейсбук пусна пост с 9-10 отговора за нея.1-ния въпрос беше харесваш ли някой и тя каза не.А преди седмица пусна същия пост само ,че на този въпрос отговори : само симпатии... Побърква ме това момиче.Сега разбирам , че е трябвало по рано да й се обадя ,че всичко не е същото като преди , но ако ми даде повод със сигурност бих я изненадал.
Относно пеенето.Тя постоянно ми казва - не мога да пея ама не ми пука и аз и казвам , че и аз съм така.Ама като тръгне да пее и ме побърква.Просто държанието й е супер странно ако приемем , че ме харесва.Не мога да си го обясня.
Последно редактирано от lucho13 : 06-11-2012 на 08:47
Абе момче, ти още ли нищо не си направил?
Айде покани я да излезете, защо общуването ви трябва да се ограничава до пътя училище-вкъщи и обратното?
Ти във facebook ли очакваш да каже кого харесва?
Последно редактирано от OmgBananas : 06-11-2012 на 10:01
Момичетата са такива. На практика когато се отдръпнеш от някоя, когато спреш да й ходиш по гъза (както в случая ти правиш, до колкото разбрах от темата ти) те разбират, че вече никой не им ходи по гъза и почват да те търсят. Незнам дали ти казвам да се отдръпнеш за момент, но... Има вероятност нейната работа да са само спонтанни емоции. Това означава в един момент да иска нещо от теб, в друг не.
Ако знае момче как точно да се държи с жените, може да превърне тези спонтанни емоции в чувства...
Най-добре и най-много можеш да разбереш дали те харесва чрез среща. Доста постове се предполага да си изчел вече с поканата за среща. Направи го и после можеш да напишеш какво точно е станало... Има хора тука във форума, които ще ти кажат със всяка дума и жест какво е имала в предвид. Ае действай най-накрая.![]()
Ето кво трябва да направиш - ПОКАНИ Я НА СРЕЩА!!!! Вси4ки от форума с някои малко изклию4ения казват 4е тя те харесва. Искаше да видиш как стоят нещата от страни нали?! Ето видя ги. Не разбираше от намеци?! Ето обяснихме ти. Ади моля те направи нещо 4е ве4е ме нервираш. Най-добрия на4ин е направо да й кажеш 4е я харесваш и искаш да излезете,но ако не можеш поне й звънни и й кажи ''Искаш ли утре след у4илище да излезем да се разходим малко двамата'' и това е. Дори зарежи да е утре след у4илище. Сега й звънни и кажи 4е искаш да се разходите и имаш да й кажеш нещо. Ако каже 4е е заета и не може сега вероятността да лъже е много малка. Хайде направи нещо не ти ли писна да се 4удиш и да се маеш дали те харесва? Няма ли да е по-добре да нау4иш отколкото да си тормозиш главицата? Просто й звънни и то сега!!!!
Днеска след училище я питах дали ще се прибираме.Изглеждаше притеснена от нещо и на бърза походка тръгна сама нанякъде.Иначе на отиване се смяхме доста повече от обикновеното.Утре и сряда сме заети с учене за важни контролни може би четвъртък или петък.А и на мен ми писна да й ходя по гъза.И отново ви казвам.Според мен ако ме харесваше щеше да се опитва винаги да е при мен , а не да се държи отблъснато в училище.В междучасията когато се местим с класа от стая на стая все едно не ме познава.Когато в часовете има избор между мен и някоя друга нейна приятелка сяда до нея , а не до мен.А и повечето и положителни действия са от преди 2-3 седмици.И за накрая песимист съм си по рождение.
Абе човек, ти не четеш ли кво ти се пише? Кво само разказваш. И ето, преди 2-3 седмици се е държала по недръпнато? Забавил си се и тва е... Незнам дали има кво да се прави вече...
Офф lucho13 много скапано стана ве4е. Колко пъти да ти кажем кво да правиш. Наистина ве4е трябва да направиш нещо според тебе какъв е смисала да ти казваме ко да праиш кат не го праиш. Отиди при нея кажи й 4е може да у4ите заедно за контролните ако иска. Ето идеален на4ин да я поканиш на среща. Не е 4ак толкова трудно ве 4овек ади направи го. Или пък ако не ти харесва този на4ин вари при нея попитай я дали иска да отидете до магазина двамата и да си купите закуска. Ако и този на4ин не ти допада по време на между4асие отиди и поискай да седнете заедно през следващия 4ас. Или пък кат имате физи4еско хвърли топката върху нея после отиди и кажи извиняваи не исках да изцапам такава красавица. Тя ще се усети 4е я сваляш. Ако искаш дори поискай у4бника й по нещо щото твоя го няма и на другия ден го забрави в къщи и кат си тръгвате я покани да доиде с тебе да й го дадеш. По пътя пробвай онзи съвет по горе дето ти дадох. Да подхвърлиш темата и да кажеш 4е я хар. Няма зна4ение каде сте само бъдете двамата и приложи оня скапания съвет. Ади ве4е направи нещо не виждаш ли 4е е по4нала да се одръпва. Това са 2-3 седмици и още пове4е ши са дърпа не го ли разбираш?
Пичове и пички , не е толкова лесно колкото си мислите.
И все пак да ви държа в крак с нещата:
Тя е питала една моя приятелка нещо за бившата ми - коя била и т.н. . Същевременно днеска пак ни базикаха с някфи химии между нас и тя пак нищо не каза.Като се прибирахме по пътя ме пита дали съм гладен и я питах какво има за ядене и отговора беше: Ами ... сливка...
набор 98 и 99 - не бързайте да правите разни заключения, че тя го харесва 100% и т.н
Виж, може да те харесва и да не усеща, че ти я харесваш, разбираш ли? Тя също не е сигурна в чувствата ти, точно както ти се питаш за нейните (не гарантирам, че това, което пиша е 100% вярно, но обикновено така се случва). И не се връзвай на фейсбук, не изключвай варианта да е постнала т'ва нещо с харесването само за да те подразни или да види реакцията ти. Не знам де, продължавай да ни държиш в течение.![]()
Last.fm
~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
~ Si vis pacem, para bellum
dontcare ^^