- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да и кажа ,че я харесвам?
И ЗА БОГА, НЕ ПРАВИ ТОВА С ТОПКАТА ПО ФИЗЕ И ИЗЦАПВАНЕТО НА КРАСАВИЦАТА, СМЕШНО Е![]()
Last.fm
~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
~ Si vis pacem, para bellum
dontcare ^^
Ти на колко си години?? Искам да ти кажа, че момичетата не сме много търпеливи. Има два варианта - или те харесва или те смята просто за приятел. Ако те харесва - супер! Ще правите най-различни неща и доста по-интересни от ходенето до училище и обратно. А ако те смята само за приятел - много добре! Ако разбереш, че тя няма чувства, по някое време и твоите по-силни такива ще си отидат и вече и ти ще я възприемаш само като момичето, с което ходите заедно на училище, но и обичате да се смеете и забавлявате. При мен момчето, което ме харесваше реши да ми го покаже като ми подари подарък за Св.Валентин. Ти няма нужда да чакаш толкова, може просто да ѝ подариш някоя гривна, като кажеш например че си я намерил,ако не искаш да признаеш, че е подарък. И това, че понякога те вбесява - това е неизбежно. Това че те дразни, например за да привлича вниманието ти е добре. Вместо да ѝ се мръщиш, можеш и ти да я подразниш, така че да се засмее. Например за пеенето - кажи ѝ, че не звучи съвсем като Мадона (ако песента е на Мадона), но харесваш гласа ѝ повече от този на истинската изпълнителка. Съвсем лек намек, който ще успее да я разсмее. А пък когато си говори само с приятелката си и не ти обръща внимание, тя иска да види как ще реагираш - дали само ще стоиш отстрани или ще се включиш в разговора им. Впечатли приятелката ѝ, така че да впечатлиш и твоето момиче. А те после ще си шушукат за теб, остави това на тях. И така всичко ще си дойде на мястото. Съгласна съм с другите - покани я да се разходите допълнително през уикенда и се отпусни. Един много важен съвет - купи ѝ сладолед. Момичетата обичат сладолед!
Last.fm
~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
~ Si vis pacem, para bellum
dontcare ^^
На 15 години съм.Така , днес тя учеше урока по Физика и сама си го разказваше.Отидох при нея й и казах , че не съм учил и искам да чуя някой важни работи от урока.След 1 изречение нещо и стана и млъкна като искаше да си тръгна.Иначе днес се събрахме малка компания.Тя и нейната приятелка.Обаче двете нещо се скараха.Едната почна да се прави на сърдита другата тръгна да й се извинява(приятелката й).Аз им казах да спрат с детските работи.При което нейната приятелка тръгна да и казва кусурите.Че била много лигава , въобще човек не можел да й каже нищо сериозно.Поговорихме си малко за кой как се държал. Малко може да е било объркващо с това - тя , приятелката й и т.н.
Има 1 нещо което не мога да си обясня и винаги ме спира да й кажа ,че я харесвам.ЗАЩО ЗА БОГА ако момиче харесва момче би се опитало да го отблъска.Просто не ми се вързва на логиката.Да ме харесва , да си прекарваме страхотно заедно , да се смеем, да обсъждаме.А в училище има възможност да е до мен почти винаги.Като се разхождам по коридорите някой път ме закача ,но само това.Попринцип трябва да стоим заедно , но тя доста пъти ходи при една съученичка.Аз се изнервих и реших да й направя напук.Реших когато тя не си стой на мястото(до мен) аз ще ходя при една друга съученичка.Така като ще си правим номерца.Същевременно с 1 друго момиче от класа започнахме нещо да се закачаме,усмивки в час и т.н. , но с нея не искам нищо.
П.С. 01:14 е надявам се не съм писал много не свързани неща.Не съм обмислял много.Каквото ми е в главата.
Тя може би те отблъсква, за да види до колко си готов да се бориш за нея и до колко си решен да бъдете заедно. Но остава и вариантът и да го прави, защото не те взима на сериозно, а само като приятел. Нищо от това все пак не трябва да те спира. За бога, ти си на 15, съвсем нормално е да си падаш по някое момиче. Кажи ѝ най-накрая и ако тя ти отвърне със същото - супер ще е! Ако ли пък не, никой няма да вземе да те съди и да ти се подиграва! Ще кажеш на момичето, че просто си искал да споделиш с нея чувствата си. Това ще ѝ покаже, че ѝ имаш доверие и тя ще те възприеме като истински приятел. Стига си увъртал и чакал! Нямаш нищо за губене! Само ще спечелиш - дали момичето или собственото си спокойствие, че вече си минал през това, няма значение, пак е добре!![]()
според мен фифито е напълно права... в един клас сте ... все може да се намери кога да останете сами, ако тя излене до тоалетна излез и ти след 1,2 минути ще се срещнете някаде по коридора и направо е хващаш здраво за ръцете и е целуваш , но бързо , и си продължаваш към тоалетната без да казваш нищо , само и се усмихни... повярвай ми ще има ефект ... и не се бави повече , изпускаш момента - показваш , че си нерешителен и незнаеш какво да правиш...объркваш и нея. Дейтвай ! не го мисли толкова , не правиш предложение за брак...
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
До кога ще отлагаш?До кога ще криеш 4увствата си? Да не мислиш 4е ще те 4ака цял живот? Може и да те харесва но да вижда 4е не правиш нищо и да се откаже. Кажи й. Както казаха нямаш нищо за губене, а само може да спе4елиш от цялата работа. А за онова моми4е не й пращай объркани съобщения може да си помисли 4е я харесваш а после да остане с разбито сърце. Това не е хубаво всъщност е жалко за нея. За твоето моми4е също е жалко. Не мислиш ли 4е ако те харесва ще реши 4е не я харесваш и харесваш другото моми4е. Ще се откаже напълно. Просто отиди при нея и й кажи. Да прав си 4е не е толкова лесно но си мом4е няма да пострадаш от това. Представи си на нас моми4етата колко ни е трудно.
Лично аз не бих тръгнал с никоя от моя клас, дори и да е мис Вселена - това е страшно отегчително !
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Everything was just an epic fail.
Оказа се , че тази приятелка с която се прибирахме е казала на моето момиче , че я харесвам(не в директен текст).ПРОСТО ПОЛУДЯХХХХХХХХХХ.Не знам кога го е казала , но тя знае отпреди сигурно 2-3 месеца така ,че може да е казала вчера , а може и преди 2-3 месеца.Планът беше да излезем в мола и да хапнем нещо и като се прибираме да й кажа , но тя вече знае.На всичкото отгоре това момиче като я питах дали е казвала нещо я помолих да не ме лъже , защото знам отговора( просто предполагах , не че знаех).Мислех , че е казала на някоя нейна приятелка , а тя точно на момичето.В момента всичко ми е ужасно.Гади ми се , боли ме главата и още хиляди глупости.Преди това пак беше изклюкарила някоя глупост и ми се молеше за прошка и че нямало да се повтори.Е вече ще знам.Единственото нещо което ме интересува е кога е казала.Ако е преди 2-3 месеца ,то тогава много жалко за "моето" момиче.Разигравала ме е.Ако е от скоро - вече не знам.Чувствам се ужасно.Никога няма да и простя.Тя направо уби тръпката и всичко между нас двамата.
И какво като ѝ е казала??? Наистина се получава малко гадно,защото момичето ти го е научило от приятелката си, а не от теб. Трябваше ти да си първи, но нищо това е урок - да не се чудиш и маеш толкова, защото в последствие просто изпускаш момента. Недей да полудяваш и да се сърдиш на приятелките ѝ. Казах ти, че ще си шушукат за теб. Не го приемай толкова на сериозно и вместо да се затрупваш с още хиляди други въпроси, просто следващия път потвърди на момичето това, което ѝ е казала приятелката ѝ и виж какво ще стане. Този път НАИСТИНА трябва ДА ДЕЙСТВАШ!!! Приятелката на момичето ти вече е свършила половината работа, а сега ти трябва да я довършиш. Не оставяй всичко така, защото момичето може да си помисли, че нямаш нищо към нея, щом се отнасяш така и безразлично към коментарите относно теб и нея. О, и въпреки, че тя вече знае, нищо не пречи да си осъществите плана. Я по-спокойно, не изпадай в драма, нищо чак толкова не е станало. Даже ако момичето също има симпатии към теб, сигурно ѝ е било приятно да чуе, че и ти не си безразличен към нея!Успех и да пишеш после какво е станало!
![]()
Благодаря за окуражаващия коментар.Мъчи ме това от колко време тя знае.Ако знае от 1-2 дена добре, но ако знае от 2-3 месеца и ме разиграва само за да ходя с нея на училище.Направо няма да ми се иска да я познавам.Иначе вечерта си писахме малко с нея.Колкото и да не ми се иска да виждам,говоря и каквото и да е с приятелката й ще я питам кога е казала , да се надяваме , че няма да ме излъже.Само разбрах , че едната е питала за мен дали съм и симпатичен , а другата не дала отговор.Наистина сте много прави.Говориха си за мен и сега аз страдам от това.Наистина ще ми бъде урок за цял живот.Защо трябваше да изпускам това момиче?Защо това нещо не се случи с някоя друга ами точно с нея?Сега можех от 2-3 месеца да съм с нея.А сега лятото , кой знае къде ще се дяна?
П.С. Каза ми ,че днеска(събота) е заета, което значи утре.Дано не се оправдае , че трябва да учи.
Браво на теб. Този път те поздравявам, 4е поне си я поканил да излезете. Това за теб е наистина голям напредък. Не е 4ак толкова добре 4е приятелката й е казла 4е я харесваш. Но все пак се радваи 4е тя знае. Дали е преди 2-3 месеца или 2-3 дена не е от зна4ение. Тя ве4е знае и няма връщане на зад. Старай се да й го покажеш. Когато някой се пошегува 4е я харесваш ти пък отвърни с нещо като ''да харесвам я нещо да ти пре4и?''
Чакай малко.Нито съм я поканил да излезем ,нито някой друг знае , че я харесвам.Не виждам смисъл да й покажа , че я харесвам след като знае.Не съм съгласен този път с теб.
а бе пич пак говориш глупости ,,, ти се чудеше един месец как да и кажеш... ето твойта приятелка ти е свършила услуга според мен , след като момичето знае , че е харесваш и ако иска да излене с теб , значи не те е отрязала , което е добре за теб ... бахти пък и що трябва да го правиш ... казвай и квото ти дойде на момента и прави каквото ти се прави...не се подчинявай на някакви стереотипи...излезте гушкай е целувай е , още от 1-2рия ти опит ще си проличи дали и харесва или не ...
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Ами нали каза 4е сте щели да излизате в събота а тя била заета. Няма зна4ение това което исках да кажа в смисала да й покажеш 4е я харесваш беше 4е ако някой отново ви бъзика 4е я харесваш не го отри4ай. Също така исках да кажа 4е дори да знае 4е я харесваш пак не се отдръпвай и го показвай пове4е. Имам предвид дори да знае не може да е сигурна докато не го потвърдиш.
страшна работа сме мъжете!
Първо се правим на смели, железни, силни и какво ли още не, но пред момиче омекват колената, и всяка дума излизаща от устата е по зле от развален английски с грузински акцент!
Казах ,че може да излезем неделя ама може да е заета.Имаме доста да учим за понеделник.Иначе с нея не сме се целували ,а гушканията ги има за Friends only.
Е значи всичко е наред при вас![]()
По принцип момичетата се правят на недостъпни в началото, и излизат с номера "не мога сега", "ади някои друг път"
Просто опипват почвата да ли си сериозен в намеренията си
А ти ако ще спиш и няма да действаш по добре не излизайте!
кажи и какво изпитваш към нея най-накрая.
Последно редактирано от HTYZ : 06-16-2012 на 19:47
Ами май ,че не сме много в началото.
Последно редактирано от lucho13 : 06-16-2012 на 22:15
задал си тази тема на 28 май а днес сме 17 юни и все още не си направил нищо. Хаиде де времето си те4е и докато те4е тя се у4уждава от теб. Все пове4е си мисли 4е това 4е са казали 4е я харесваш е лъжа. Отиди при нея и й кажи 4е си 4ул 4е са й казали 4е я харесваш и ако отговори са да кажи 4е е вярно ако отговори с не пак кажи 4е е вярно и толкова. Важното е да сте сами
Да ти имам проблема, малък!
Ако знаеш, при мене 5-годишна връзка беше прекратена с изневяра, докато бях в чужбина, всички приятели знаеха но не казват нищо. Наложи се сам да разбирам. И вече дори не искам да се обвързвам.
Но това е друга тема, не мисля че е тук мястото да споделям.
а ти недей спа няма кво да губиш!!!
казваш открито ковто мислиш, и квото ще да става...
Имам някой работи да кажа.Нали трябва да ви държа в течение:
Моето момиче - Тази която харесвам(Сори за израза ама в предишните постова така съм я нарекъл и затова)
Момичето - Тази която е казала , че харесвам моето момиче.
Другото момиче - Тази която за първи или втори път се забърква в нашия филм.
Оказа се ,че момичето е питало моето момиче какво мисли за мен при което е нямало отговор.Нещо от рода на - Защо?
Днеска като бяхме 3-мата аз , моето момиче и другото момиче се прибирахме.При което почнаха да си говорят за гаджета:
Моето момиче я попита дали има момчета около нея
Другото момиче отговори , че нямало
Моето момиче каза : За кво са ти, не ти трябват и на мен не ми трябват.Това го казва пред мен след като знае ,че я харесвам?Това ми заприлича повече на - Докажи , че си достоен да си с мен?
Казвайте каквото мислите по случилото се.С това казвай и вече или по-бързо до никъде няма да стигнем.Разбрах , че трябва да побързам , но искам удобния момент.Смятам ,че дори и много да те харесва ако се изцепиш ултра брутално като и кажеш , че я харесваш и те приеме на шега си отрязан на 100 процента.