- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да и кажа ,че я харесвам?
Ами, казала ти го е, за да те подтикне и да те провокира най-накрая да направиш нещо!![]()
Айде най-после й кажи. От какво се притесняваш? Като чакаш 9568084 века и нищо не правиш само се измъчваш. Викаш я за 1 минута на саме и й казваш . Ного сложно.
<3 d(ˆˆ)b
Още ли му галите делфина на автора?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Действай, момче!! Най-лошото, което може да стане е лятото да не си говорите.. а септември нещата лека по лека ще се върнат към нормалното.. А и мисля, че ще съжаляваш повече, ако не направиш нищо.
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Не го мисли толкова, за бога, все едно е единственото момиче на тая планета. О.О ЗАЩО увърташ и не искаш да и кажеш, няма да те изяде, прави се на интересна.
Last.fm
~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
~ Si vis pacem, para bellum
dontcare ^^
Привързан съм прекалено много.Но до такава степен , че не съм достатъчно близо - не се целуваме , не се прегръщаме.От време на време се бутаме.Тя обича да ме щипе и удря лекичко.Смеем се заедно.Смятам , че ако и кажа и не се съгласи просто ще спрем заедно да ходим на училище и не знам как ще го преживея, а ако се опитам да не ходя с нея на училище ще си помисли ,че нямам интерес.
Почти всичко си излезе на яве.Снощи седнах и обмислих нещата адски обстойно.Сравних преди 5 месеца и сега.Преди 5 месеца тя проявяваше голям интерес да говори с мен , да сме заедно , намекнала ми е 4 пъти ,че ме харесва и 1 път направо , че иска да тръгнем .Искала е да сме близо , доста често в междучасията идваше при мен и леко се побутваше в мен.
Сега дори май ме няма и за приятел.Просто някой с който ходи на училище.В часовете от време на време ми повиква да ми каже поредната глупост.В междучасията аз все едно не съществувам.Откакто знае , че я харесвам отиде при изсипаняка на класа и пред мен му предложи да са гаджета на майтап естествено.Той се засмя.Всичко беше в кръга на шегата , но сега като се прибираме само се смее как той я е отрязал и все ми говори за тия теми или се лигави.Като се прибираме гледа да се прибире у тях максимално бързо.Дори не иска да седнем да си поговорим, а да не говорим за допълнителна разходка.На всичкото отгоре почна да ме пита защо съм отбягвал вече онова момиче дето й каза , че я харесвам.Аз и казах , че тя знае защо.
Какво се притесняваш,попитай я харесваш ли ме,ако каже да и предложи.Скоро харесвах едно момче и не знаеше дори как да ми предложи,писахме си и той ми каза че ме харесва,ама като ме види в училище от срам да не се изложи чак бяга.Кажи и направо,може би тя отдавна чака да го направиш.
Следващият път, когато пишеш, имай милия късмет най-после да си направил нещо, щото иначе....![]()
И не знаеш защо я харесваш?!-БРАВО НА ТЕБ! ето какво ще направиш:Вие сте в един магазин в който има дълга опашка и ти си зад нея. Но предварително трябва да купиш едно сърце с две половинки или нещо подобно. И като сте на опашката ти й пъхаш едната половина в джоба на раницата й. Също така и едно писмо където пише '' Ето ти едната половина от моето сърце намери другата и то ще е твое''. И готово тя ще намери половината у теб и ще разбере за пореден път 4е я харесваш и ти ще го потвърдиш. ДА АМА Е СТРАШНО ТЪПА ИДЕЯ!!!!!!!!!!!!!!!!! НО ко друго да ти кажа след като без това не правиш поне едно нещо!!!!!!!! Най-добрата идея е да й го кажеш направо в лицето. Направи това което смяташ 4е ще е добре за теб,но помни 4е има два варианта: 1-вият е да й го кажеш в лицето и да разбереш какво 4увства. 2-рият е да не й го казваш изобщо и до края на живота си да се 4удиш ''ами ако бях й казал''. Така 4е ти избираш кой от двата
Last.fm
~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
~ Si vis pacem, para bellum
dontcare ^^
^Съгласна.
Авторе,казвай и най-накрая!И да не се получи,не е края на света!;д
Не съм някакъв специалист, но от писанията ти разбирам, че СТРАШНО МНОГО ВРЕМЕ е минало и все още не си и казал. Ако все още имаш някакъв шанс трябва бързо да действаш, но все пак, прекалено много си се забавил. А и мисля, че няма да свърши светът, ако и кажеш. И кво като те отреже? По-добре ли е да се чудиш??? Какво губиш??? Така и така не ходите, а няма да те убие заради това, че си падаш по нея !!!
Няма какво да й казвам след като съм сигурен , че ще ме отреже.Тя си знае , че си падам по нея и това е.Ако ме харесваше щеше да направи нещо както преди 2-3 месеца .Просто ще се загледам за други момичета.А с нея ще сме още в 1 клас така ,че може след време чувствата й към мен да се върнат.С момичетата винаги проблема ми е бил завършека.Иначе без проблеми си говоря с момичета , смеем се , забавляваме се , но стигне ли се до нещо повече - допир,прегръдка,целувка,на искане и т.н. винаги съм сцепвал.Въпреки това ще ви кажа някой от нещата които въпросното момиче е правило за да ми ги "разтълкувате".Веднъж когато я разочаровах(както и самият себе си) ми беше казала ,какъв приятел ще си ми да правиш такива глупости.Когато я питах защо се държи с мен по .... начин с мен ми отговаряше шеговите защото те харесвам.Няколко пъти ми е предлагала да се разходим из парка, аз не отказах , но тя е очаквала да стане нещо повече от просто разходка.Идвала е в междучасията при мен с онзи поглед .. и онова клепане (If you know what I mean ) като леко се е опитвала да се побутне в мен(Това го разбирам като прегърни ме) , но аз естествено само се усмихнах и дотам.Просто не усещам момента в който тя се опитва да ми подскаже нещо.Когато вървим по улицата тя винаги забелязва как някоя или някой е облечен , какъв звук се чува.Винаги разбира какво става около нея.И пак казвам няма смисъл да й казвам нещо което знае като най-много да си накърня егото или достойнството.Надявам се сте разбрали мен и какъв е проблема ми.Наистина може да съм писал неразбрано , но часът е 01:50 и мисля , че ми е простено.
Офф, разбери, че тя чака ти да направиш първата крачка!!! Но ако си решил да се откажеш от нея, то това си е твой избор и никой не може да ти повлияе! Хайде успех с другите момичета![]()
Изтървал съм си шанса.Показала ми е прекалено ясно , че ме харесва , но това е отдавна.Сега не ме търси освен да ходим на училище.В часовете от време на време ни се срещат погледите.Като някой от нас пусне лаф в часа винаги се смеем като се гледаме.Напоследък реших да не ходя с нея на училище.Един ден ходих сам , на другия отново ходихме заедно , но тя извика нейна приятелка и по пътя ми сложиха пълен игнор все едно не съм с тях и по средата на пътя ги оставих.Същия ден ме изчака спокойно пред училище с усмивка да се прибираме заедно.Съгласих се.На следващия ден ми предложи пак да ходим заедно на училище.Отказах й.На същия ден след училище я чаках като си говорих със съучениците в двора , но тя си излезе и ме мина като пътен знак ( на 6-7 метра от мен ).Реално тя ако иска да ме намери винаги може.Ако все още смятате , че има нещо за казване относно моето/нейното поведение.Нещо което да направя(ОСВЕН да й кажа) казвайте.Наистина смятам , че от пускането на темата досега с ваша помощ започнах да си разбирам грешките.В момента чувствам някаква мотивация , че ако отново ми се даде подобен шанс няма да го изпусна...
Другият път да ти е за урок да не чакаш 5-6-7 месеца.
Не го казвай, направи го!
ПИЧ !! Да беше й казал по-рано направо ми идва да те гръмна.Усетиш ли,че има нещо и си прекарвате страхотно казваш й го някъде на саме.Не постоянно да мислиш за нея и дали ще те отреже или не ако не и кажеш никога няма да разбереш или поне да я питаш.Ако те отреже продължаваш напред ще има и други момичета все пак си на 15...
![]()
Това момиче е лудо.Откакто сме във ваканция и тя е на море всяка вечер ми пише и ме търси.Когато бяхме на училище и ходихме всеки ден заедно нямаше нищо такова - имах чувството ,че е с мен само за да се домъкне до училище за да не й е скучно.Наистина съм много объркан , сигурно и тя.
Вчера ми каза , че много съм и липсвал и , че нямало с кого да се забавлява.Иначе като бяхме на училище се държеше с мен като с компания: училище-вкъщи.Възможно ли е ако ме е харесвала преди 5-6 месеца сега чувствата й да са се върнали към мен?