- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да и кажа ,че я харесвам?
Здравейте , момче съм от София и харесвам едно момиче от моя клас.Познаваме се от 4-5 месеца и се разбираме чудесно.Почти винаги ходим заедно на училище и се връщаме заедно.Мисля ,че и тя ме харесва ,но не съм сигурен.Пишем си често ,споделяме.Наскоро тя ми поиска номера.Проблема е там , че аз съм такъв ,че като ми правят намеци нищо не разбирам.И като се замисля сега като си говорим винаги казва как другите момчета са тъпи и глупави , а за мен си мълчи.В часовете си хвърляме погледи и усмивки.Веднъж реших и аз да и направя намек и като се качваше в автобуса леко я потупах по дупето , а тя се завъртя изненадващо и се усмихна с леко засмиване.Също така веднъж имахме час по информатика ,но госпожата си гледаше компютъра и цялата група правеше каквото си иска.Ме извика да се снимаме с още 2 момичета и 1 момче като нарочно дойде до мен и ме прегърна леко.А после попитах защо искала снимка и една нейна приятелка(с която не сме много добри приятели) каза ,"Защото много те харесва.Направих се , че не я чух , защото въпроса беше към момичето ,но тя си замълча.С нея мога да кажа , че не сме се карали въобще.Почти винаги сме на едно мнение и смятам , че доста си пасваме.Не съм свикнал като вървя по улиците да прегръщам някое момиче или да се държим за ръка.Точно и това ме спира и никога не мога да намеря удобния момент да и го кажа.Иначе почти всеки ден оставаме заедно насаме като се прибираме.Но просто като стигнем 1 място и си казваме Чао и това е.Това се повтаря вече 2-3 месеца.Страхувам се да не закъснея и да вляза в зоната Friends.Но мисля , че тя просто не ми дава шанс да и кажа.Никога не сме си говорили на тема обвързване и т.н. .Иначе тя редовно обикаля момчетата и момичетата от другия клас за ПРИЯТЕЛСКА прегръдка , а после ми казва как били глупаци и го правела просто да са уж приятели.Ако някой ми даде добър съвет как да и кажа и как да подходя ще му благодаря.Пропуснах да кажа , че с нея почти не сме на 1 място.Винаги сме в движение т.е. не мога докато вървим да я спра и да и кажа всичко...
От това, което прочетох смятам, че и момичето има симпатии към теб, значи би трябвало и тя да те харесва
:Д:Д:Д:Д:Д
само момче може да реши, че потупване по дупето е намек:Д
Просто й кажи истината?Или по сложния начин - поразпитай я първо.
Аз съм готов да й кажа всичко, но не усештам точния момент.Не мога докато ходим и си лафим да й кажа.
Изпей й серенада. :P
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ще ти кажа каквото съм казвал на много други хора. Просто я покани на среща насаме, когато имате свободно време или през weekend-а. Помотайте се, вземете си нещо за хапване и пиене та да има какво да правите и с разговора темата просто ще си дойде (едва ли ще си мълчите неловко през цялот овреме). Dont panic! Stay cool иии тва е. Смешното е,защото давам тези съвети на разни хора когато всъщност трябва да ги приложа на себе си.
Добре, не казвам че е задължително от химия да минете директно на тема чувства. Просто казвам че темата трябва да изкочи! Примерно говорите си за даскало или квото там и по едно време казваш " Знаеш ли сайта teenproblem? Леееле кви глупостии чета там, според теб съветите там биха ли ти помогнали във връзката?" И тя ако каже "Оооу ама аз си нямам приятел" супер, поне намери начин да разбереш дали има гадже или не. И общо взето дръж се естествено, отнасяй се с нея както на теб ти харесва и бъди себе си през цялото време! Бъди искрен и самоуверен, момичетата харесват самоувереността. Питай я каквото искаш да знаеш без да се страхуваш и така тя може да се почувства по комфортно и да направи същото. Хвърли по една шега от време на време, закачай се с нея игриво и ако тя отвръща..ей няма кво да се лъжеме - просто я питай директно, кво толкова?! Късмет![]()
Последно редактирано от boyanhristow : 06-03-2012 на 00:59
^ Съгласна съм.
Излезте заедно, прекарайте си времето - така, както си искате и подобни. А когато дойде правилния момент, ще го усетиш. Просто не се притеснявай.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Просто не я ''потупвай по дупето''
Или ако толкова не намираш начин да и го кажеш докато вървите - скайп или фейсбуук. Звучи леко тъпо, но пък е най-лесно.
Last.fm
~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
~ Si vis pacem, para bellum
dontcare ^^
Предлагам да започнеш да `и правиш намеци. Примерно докато учите по химия да `и подметнеш,че знае много. Да я поканиш да дойде у вас да учите. Разпитай я каква музика,филми и сериали харесва. Ако имате общ любим изпълнител например може да му обсъждате песните и по - късно да `и цитираш една песен от любимия ви изпълнител.
Говори и ти за момичетата,че са глупави,но не казвай нищо за нея. Кажи `и,че си я сънувал и гледай реакцията `и. Спомни си за нещо,смешна случка и `и кажи,че си се сетил за нея когато си си спомнил случката.
Мога да изреждам много,но по - добре побързай. Някои момичета са зверски тъпи и понякога решават да те зарежат,като виждат че нещата не вървят мн добре!
вече е късно, френдс форевА. но не е толкова лошо, аз имам само момичета приятели и съм много доволен. доста по-добре си прекарвам отколкото с момчета, освен това няма нещо за което да ме прецакат, както с момчета става винаги. парите не са фактор в отношенията мъж - жена на приятелско ниво, докато мъж ще прецака мъж за пари без да му мигне окото!
Абе не искам да го казвам обаче само 2 вида хора (поне според мен) обичат женската пред мъжката компания (под "компания" имам в предвид приятелства, постоянно разкарване насам-натам само с нежния пол)...
1-вият вид са нещастниците-тези които са мачкани от по-силните (тормозени в даскало или където и да е било)
2-рият вид са травеститите!
Ти ок кой вид си?
Не, че нещо ама:
1во В компанията сме 3-4 момичета и само едно момче и като стане дума за пари обикновено харчат основно неговите...
2ро[/QUOTE]Абе не искам да го казвам обаче само 2 вида хора (поне според мен) обичат женската пред мъжката компания (под "компания" имам в предвид приятелства, постоянно разкарване насам-натам само с нежния пол)...
1-вият вид са нещастниците-тези които са мачкани от по-силните (тормозени в даскало или където и да е било)
2-рият вид са травеститите!
Ти ок кой вид си?[QUOTE] Не, е така.
В никакъв слу4ай не я оставяй сама да ходи на у4илище. Ако те харесва (а според мен до колкото разбрах е така на 100%) ще си помисли 4е не я харесваш щом не се интересуваш от нея и щом си я оставил. Време е и ти да направиш нещо. Предприеми някакви действия. Тя е направила достатъ4но за да ти покаже 4е те харесва и сега 4ака теб. Ти си мом4е и ти трябва да направиш първата стъпка. Ето един съвет как: Да кажем 4е се разхождате (връщате се или отивате на у4илище) и ти и подхвърляш темата. Примерно казваш '' 4ули 4е (казваш някое име) харесва (казваш някое име)'' и тя може да ти каже 4е не е 4увала-гледай да е така. И ти казваш ''ми май е така и аз не съм сигурен'' и после й казваш '' ми то и аз харесвам едно моми4е ама не знам дали тя ме харесва''. Следиш за реакция и ако е у4удена и леко разо4арована бъди 100% сигурен 4е те харесва. Тя ще те попита коя е тя и ти ще й кажеш 4е много се притесняваш как ще го приеме ако й кажеш. Ще ти каже 4е няма проблем да й кажеш и 4е ще го запази в тайна. И ти ще и кажеш ''отдавна исках да ти го кажа но не знаех как ще го приемеш. Виж аз много те харесвам и ве4е не мога да крия''........ И ще видиш как ще го приеме
На4ини много само да искаш. А и ако не те харесва кво няма да дойде края на света. Само опитай и по-добре бъди оригинален това което ти написах е просто пример измисли си свой на4ин. А и този действа безотказно. КЪСМЕТ
Мерси много пич.Наистина уникален начин.Със сигурност ще го използвам.Започнахме отново да се сближаваме.От няколко дена вече ходим и се разхождаме.Тоест мястото където се разделяме.Тя пожела да се разходим първо и тогава да си тръгваме.Вече започна само като вляза в facebook и веднага да ми пише как съм и т.н. .
Първо ако искаш да и намекнеш нещо и се усмихни и може дори да и намигнеш.Второ този намек който ти си направил с дупето аз мисля,че е просташко и ако ми го беше направил сигурно щях да те ударя.Трето когато се вращете от училище кажи и че трябва да и кажеш нещо важно и и го кажи.А като гледам какво пишеш явно и тя те харесва.Аз също харесвам едно момче но ми е трудно да му го кажа.Но и аз подозирам че ме харесва.Всеки път щом мине покрай мен се усмихва леко.А с други момичета не го прави.
Действай, момче!! Най-лошото, което може да стане е лятото да не си говорите.. а септември нещата лека по лека ще се върнат към нормалното.. А и мисля, че ще съжаляваш повече, ако не направиш нищо.
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
На 15 години съм.Така , днес тя учеше урока по Физика и сама си го разказваше.Отидох при нея й и казах , че не съм учил и искам да чуя някой важни работи от урока.След 1 изречение нещо и стана и млъкна като искаше да си тръгна.Иначе днес се събрахме малка компания.Тя и нейната приятелка.Обаче двете нещо се скараха.Едната почна да се прави на сърдита другата тръгна да й се извинява(приятелката й).Аз им казах да спрат с детските работи.При което нейната приятелка тръгна да и казва кусурите.Че била много лигава , въобще човек не можел да й каже нищо сериозно.Поговорихме си малко за кой как се държал. Малко може да е било объркващо с това - тя , приятелката й и т.н.
Има 1 нещо което не мога да си обясня и винаги ме спира да й кажа ,че я харесвам.ЗАЩО ЗА БОГА ако момиче харесва момче би се опитало да го отблъска.Просто не ми се вързва на логиката.Да ме харесва , да си прекарваме страхотно заедно , да се смеем, да обсъждаме.А в училище има възможност да е до мен почти винаги.Като се разхождам по коридорите някой път ме закача ,но само това.Попринцип трябва да стоим заедно , но тя доста пъти ходи при една съученичка.Аз се изнервих и реших да й направя напук.Реших когато тя не си стой на мястото(до мен) аз ще ходя при една друга съученичка.Така като ще си правим номерца.Същевременно с 1 друго момиче от класа започнахме нещо да се закачаме,усмивки в час и т.н. , но с нея не искам нищо.
П.С. 01:14 е надявам се не съм писал много не свързани неща.Не съм обмислял много.Каквото ми е в главата.
Тя може би те отблъсква, за да види до колко си готов да се бориш за нея и до колко си решен да бъдете заедно. Но остава и вариантът и да го прави, защото не те взима на сериозно, а само като приятел. Нищо от това все пак не трябва да те спира. За бога, ти си на 15, съвсем нормално е да си падаш по някое момиче. Кажи ѝ най-накрая и ако тя ти отвърне със същото - супер ще е! Ако ли пък не, никой няма да вземе да те съди и да ти се подиграва! Ще кажеш на момичето, че просто си искал да споделиш с нея чувствата си. Това ще ѝ покаже, че ѝ имаш доверие и тя ще те възприеме като истински приятел. Стига си увъртал и чакал! Нямаш нищо за губене! Само ще спечелиш - дали момичето или собственото си спокойствие, че вече си минал през това, няма значение, пак е добре!![]()