Здравейте , момче съм от София и харесвам едно момиче от моя клас.Познаваме се от 4-5 месеца и се разбираме чудесно.Почти винаги ходим заедно на училище и се връщаме заедно.Мисля ,че и тя ме харесва ,но не съм сигурен.Пишем си често ,споделяме.Наскоро тя ми поиска номера.Проблема е там , че аз съм такъв ,че като ми правят намеци нищо не разбирам.И като се замисля сега като си говорим винаги казва как другите момчета са тъпи и глупави , а за мен си мълчи.В часовете си хвърляме погледи и усмивки.Веднъж реших и аз да и направя намек и като се качваше в автобуса леко я потупах по дупето , а тя се завъртя изненадващо и се усмихна с леко засмиване.Също така веднъж имахме час по информатика ,но госпожата си гледаше компютъра и цялата група правеше каквото си иска.Ме извика да се снимаме с още 2 момичета и 1 момче като нарочно дойде до мен и ме прегърна леко.А после попитах защо искала снимка и една нейна приятелка(с която не сме много добри приятели) каза ,"Защото много те харесва.Направих се , че не я чух , защото въпроса беше към момичето ,но тя си замълча.С нея мога да кажа , че не сме се карали въобще.Почти винаги сме на едно мнение и смятам , че доста си пасваме.Не съм свикнал като вървя по улиците да прегръщам някое момиче или да се държим за ръка.Точно и това ме спира и никога не мога да намеря удобния момент да и го кажа.Иначе почти всеки ден оставаме заедно насаме като се прибираме.Но просто като стигнем 1 място и си казваме Чао и това е.Това се повтаря вече 2-3 месеца.Страхувам се да не закъснея и да вляза в зоната Friends.Но мисля , че тя просто не ми дава шанс да и кажа.Никога не сме си говорили на тема обвързване и т.н. .Иначе тя редовно обикаля момчетата и момичетата от другия клас за ПРИЯТЕЛСКА прегръдка , а после ми казва как били глупаци и го правела просто да са уж приятели.Ако някой ми даде добър съвет как да и кажа и как да подходя ще му благодаря.Пропуснах да кажа , че с нея почти не сме на 1 място.Винаги сме в движение т.е. не мога докато вървим да я спра и да и кажа всичко...