- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да и кажа ,че я харесвам?
Не, че нещо ама:
1во В компанията сме 3-4 момичета и само едно момче и като стане дума за пари обикновено харчат основно неговите...
2ро[/QUOTE]Абе не искам да го казвам обаче само 2 вида хора (поне според мен) обичат женската пред мъжката компания (под "компания" имам в предвид приятелства, постоянно разкарване насам-натам само с нежния пол)...
1-вият вид са нещастниците-тези които са мачкани от по-силните (тормозени в даскало или където и да е било)
2-рият вид са травеститите!
Ти ок кой вид си?[QUOTE] Не, е така.
В никакъв слу4ай не я оставяй сама да ходи на у4илище. Ако те харесва (а според мен до колкото разбрах е така на 100%) ще си помисли 4е не я харесваш щом не се интересуваш от нея и щом си я оставил. Време е и ти да направиш нещо. Предприеми някакви действия. Тя е направила достатъ4но за да ти покаже 4е те харесва и сега 4ака теб. Ти си мом4е и ти трябва да направиш първата стъпка. Ето един съвет как: Да кажем 4е се разхождате (връщате се или отивате на у4илище) и ти и подхвърляш темата. Примерно казваш '' 4ули 4е (казваш някое име) харесва (казваш някое име)'' и тя може да ти каже 4е не е 4увала-гледай да е така. И ти казваш ''ми май е така и аз не съм сигурен'' и после й казваш '' ми то и аз харесвам едно моми4е ама не знам дали тя ме харесва''. Следиш за реакция и ако е у4удена и леко разо4арована бъди 100% сигурен 4е те харесва. Тя ще те попита коя е тя и ти ще й кажеш 4е много се притесняваш как ще го приеме ако й кажеш. Ще ти каже 4е няма проблем да й кажеш и 4е ще го запази в тайна. И ти ще и кажеш ''отдавна исках да ти го кажа но не знаех как ще го приемеш. Виж аз много те харесвам и ве4е не мога да крия''........ И ще видиш как ще го приеме
На4ини много само да искаш. А и ако не те харесва кво няма да дойде края на света. Само опитай и по-добре бъди оригинален това което ти написах е просто пример измисли си свой на4ин. А и този действа безотказно. КЪСМЕТ
Мерси много пич.Наистина уникален начин.Със сигурност ще го използвам.Започнахме отново да се сближаваме.От няколко дена вече ходим и се разхождаме.Тоест мястото където се разделяме.Тя пожела да се разходим първо и тогава да си тръгваме.Вече започна само като вляза в facebook и веднага да ми пише как съм и т.н. .
Приятелче според мен ако и кажеш, че я харесваш ще си свършите само като приятели. Не искам да те депресирам или нещо подобно, но е доста вероятно. Жените не обичат толкова думите, колкото емоциите който им причиняват.
Просто прави така, че да се чувства толкова отпусната само с теб. Другото важно нещо е допира с нея. Трябва да изтръпва докато я докосваш, а това няма да стане с пляскане по дупето. Някой път като сте седнали на кафене или разходка просто прецени колко близо те допуска физически до нея. Ако не се дърпа или върти значи можеш да поискаш я прегърнеш, след това да я поотпуснеш с нещо смешно и накрая да я целунеш. Лесно е, а и е приятно и за двамата![]()
@walle , точно това си мисля и аз.Не мисля , че трябва да й кажа.Между другото мисля ,че това с прегръдката не е добра идея.Тя с всичките й приятели момчета се прегръща.За половината от тях ми говори , че са скапани и т.н. , но го прави колкото да не си развали отношенията с тях.Иначе не знам защо тя е останала с усещането , че щом я докосна ще я боли.Напоследък реших леко да й закачам косата само докато не привикне с това.Някой път като и правя комплимент или се съгласявам с нея я потупвам лекичко и усещам ,че нещо се страхува не знам защо.Иначе днес ми стана малко кофти.Решихме да се прибираме с една нейна приятелка.И през целия път само те си говориха за какви ли не глупости , аз стоях отстрани и ги слушах.Накрая приятелката й си тръгна и ние тръгнахме по пътя сами.Тя тръгна да си пее някакви глупости все едно мен ме няма.Много се ядосах.Стигнахме до 1 кръстовище и аз поисках да минем по обикновения път където винаги минаваме ,но тя ми каза , а не аз тръгвам.Питах я защо не иска да минем по нашия път и тя ми каза:"Еми ти си си виновен".Единственото нещо за което се сещам е , че и казах да спре да пее и тя направи някаква разсърдена физиономия и спря да пее за малко.Иначе на отиване на училище се смяхме много всичко беше перфектно.Много рядко след училище е в настроение и мога да и кажа каквото и да е на сериозно.Уморена е и само се лигави.Пее ми някакви глупости и аз полудявам.А аз усещам , че започвам да не обръщам достатъчно внимание на съучениЦите си... и ако загубя някой добър приятел просто не ми се мисли.Преди се прибирах с 1 момче от моя клас сега , той ме вика да се прибираме с автобус , но аз винаги го отрязвам.Надявам се тя оцени , че всичко това го правя заради нея.
mini mouse - Извинявай.Не можах да разбера от писането , че си момиче.Наистина полезен съвет.Не знам дали си си фантазирала как ти си на нейно място или просто си писала с ума си , но само мога да кажа , че мислиш доста разумно.
Ако имате нещо да кажете казвайте.Мен също ме интересува как стоят нещата отстрани.
Първо ако искаш да и намекнеш нещо и се усмихни и може дори да и намигнеш.Второ този намек който ти си направил с дупето аз мисля,че е просташко и ако ми го беше направил сигурно щях да те ударя.Трето когато се вращете от училище кажи и че трябва да и кажеш нещо важно и и го кажи.А като гледам какво пишеш явно и тя те харесва.Аз също харесвам едно момче но ми е трудно да му го кажа.Но и аз подозирам че ме харесва.Всеки път щом мине покрай мен се усмихва леко.А с други момичета не го прави.
Действай, момче!! Най-лошото, което може да стане е лятото да не си говорите.. а септември нещата лека по лека ще се върнат към нормалното.. А и мисля, че ще съжаляваш повече, ако не направиш нищо.
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
На 15 години съм.Така , днес тя учеше урока по Физика и сама си го разказваше.Отидох при нея й и казах , че не съм учил и искам да чуя някой важни работи от урока.След 1 изречение нещо и стана и млъкна като искаше да си тръгна.Иначе днес се събрахме малка компания.Тя и нейната приятелка.Обаче двете нещо се скараха.Едната почна да се прави на сърдита другата тръгна да й се извинява(приятелката й).Аз им казах да спрат с детските работи.При което нейната приятелка тръгна да и казва кусурите.Че била много лигава , въобще човек не можел да й каже нищо сериозно.Поговорихме си малко за кой как се държал. Малко може да е било объркващо с това - тя , приятелката й и т.н.
Има 1 нещо което не мога да си обясня и винаги ме спира да й кажа ,че я харесвам.ЗАЩО ЗА БОГА ако момиче харесва момче би се опитало да го отблъска.Просто не ми се вързва на логиката.Да ме харесва , да си прекарваме страхотно заедно , да се смеем, да обсъждаме.А в училище има възможност да е до мен почти винаги.Като се разхождам по коридорите някой път ме закача ,но само това.Попринцип трябва да стоим заедно , но тя доста пъти ходи при една съученичка.Аз се изнервих и реших да й направя напук.Реших когато тя не си стой на мястото(до мен) аз ще ходя при една друга съученичка.Така като ще си правим номерца.Същевременно с 1 друго момиче от класа започнахме нещо да се закачаме,усмивки в час и т.н. , но с нея не искам нищо.
П.С. 01:14 е надявам се не съм писал много не свързани неща.Не съм обмислял много.Каквото ми е в главата.
Тя може би те отблъсква, за да види до колко си готов да се бориш за нея и до колко си решен да бъдете заедно. Но остава и вариантът и да го прави, защото не те взима на сериозно, а само като приятел. Нищо от това все пак не трябва да те спира. За бога, ти си на 15, съвсем нормално е да си падаш по някое момиче. Кажи ѝ най-накрая и ако тя ти отвърне със същото - супер ще е! Ако ли пък не, никой няма да вземе да те съди и да ти се подиграва! Ще кажеш на момичето, че просто си искал да споделиш с нея чувствата си. Това ще ѝ покаже, че ѝ имаш доверие и тя ще те възприеме като истински приятел. Стига си увъртал и чакал! Нямаш нищо за губене! Само ще спечелиш - дали момичето или собственото си спокойствие, че вече си минал през това, няма значение, пак е добре!![]()