В никакъв слу4ай не я оставяй сама да ходи на у4илище. Ако те харесва (а според мен до колкото разбрах е така на 100%) ще си помисли 4е не я харесваш щом не се интересуваш от нея и щом си я оставил. Време е и ти да направиш нещо. Предприеми някакви действия. Тя е направила достатъ4но за да ти покаже 4е те харесва и сега 4ака теб. Ти си мом4е и ти трябва да направиш първата стъпка. Ето един съвет как: Да кажем 4е се разхождате (връщате се или отивате на у4илище) и ти и подхвърляш темата. Примерно казваш '' 4ули 4е (казваш някое име) харесва (казваш някое име)'' и тя може да ти каже 4е не е 4увала-гледай да е така. И ти казваш ''ми май е така и аз не съм сигурен'' и после й казваш '' ми то и аз харесвам едно моми4е ама не знам дали тя ме харесва''. Следиш за реакция и ако е у4удена и леко разо4арована бъди 100% сигурен 4е те харесва. Тя ще те попита коя е тя и ти ще й кажеш 4е много се притесняваш как ще го приеме ако й кажеш. Ще ти каже 4е няма проблем да й кажеш и 4е ще го запази в тайна. И ти ще и кажеш ''отдавна исках да ти го кажа но не знаех как ще го приемеш. Виж аз много те харесвам и ве4е не мога да крия''........ И ще видиш как ще го приеме

На4ини много само да искаш. А и ако не те харесва кво няма да дойде края на света. Само опитай и по-добре бъди оригинален това което ти написах е просто пример измисли си свой на4ин. А и този действа безотказно. КЪСМЕТ