.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 139

Hybrid View

Мерси много пич.Наистина уникален начин.Със сигурност ще го използвам.Започнахме отново да се сближаваме.От няколко дена вече ходим и се разхождаме.Тоест мястото където се разделяме.Тя пожела да се разходим първо и тогава да си тръгваме.Вече започна само като вляза в facebook и веднага да ми пише как съм и т.н. .

Мерси много пич.

За нищо.Между другото съм моми4е

Приятелче според мен ако и кажеш, че я харесваш ще си свършите само като приятели. Не искам да те депресирам или нещо подобно, но е доста вероятно. Жените не обичат толкова думите, колкото емоциите който им причиняват.
    Просто прави така, че да се чувства толкова отпусната само с теб. Другото важно нещо е допира с нея. Трябва да изтръпва докато я докосваш, а това няма да стане с пляскане по дупето. Някой път като сте седнали на кафене или разходка просто прецени колко близо те допуска физически до нея. Ако не се дърпа или върти значи можеш да поискаш я прегърнеш, след това да я поотпуснеш с нещо смешно и накрая да я целунеш. Лесно е, а и е приятно и за двамата

@walle , точно това си мисля и аз.Не мисля , че трябва да й кажа.Между другото мисля ,че това с прегръдката не е добра идея.Тя с всичките й приятели момчета се прегръща.За половината от тях ми говори , че са скапани и т.н. , но го прави колкото да не си развали отношенията с тях.Иначе не знам защо тя е останала с усещането , че щом я докосна ще я боли.Напоследък реших леко да й закачам косата само докато не привикне с това.Някой път като и правя комплимент или се съгласявам с нея я потупвам лекичко и усещам ,че нещо се страхува не знам защо.Иначе днес ми стана малко кофти.Решихме да се прибираме с една нейна приятелка.И през целия път само те си говориха за какви ли не глупости , аз стоях отстрани и ги слушах.Накрая приятелката й си тръгна и ние тръгнахме по пътя сами.Тя тръгна да си пее някакви глупости все едно мен ме няма.Много се ядосах.Стигнахме до 1 кръстовище и аз поисках да минем по обикновения път където винаги минаваме ,но тя ми каза , а не аз тръгвам.Питах я защо не иска да минем по нашия път и тя ми каза:"Еми ти си си виновен".Единственото нещо за което се сещам е , че и казах да спре да пее и тя направи някаква разсърдена физиономия и спря да пее за малко.Иначе на отиване на училище се смяхме много всичко беше перфектно.Много рядко след училище е в настроение и мога да и кажа каквото и да е на сериозно.Уморена е и само се лигави.Пее ми някакви глупости и аз полудявам.А аз усещам , че започвам да не обръщам достатъчно внимание на съучениЦите си... и ако загубя някой добър приятел просто не ми се мисли.Преди се прибирах с 1 момче от моя клас сега , той ме вика да се прибираме с автобус , но аз винаги го отрязвам.Надявам се тя оцени , че всичко това го правя заради нея.

mini mouse - Извинявай.Не можах да разбера от писането , че си момиче.Наистина полезен съвет.Не знам дали си си фантазирала как ти си на нейно място или просто си писала с ума си , но само мога да кажа , че мислиш доста разумно.

Ако имате нещо да кажете казвайте.Мен също ме интересува как стоят нещата отстрани.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си