@walle , точно това си мисля и аз.Не мисля , че трябва да й кажа.Между другото мисля ,че това с прегръдката не е добра идея.Тя с всичките й приятели момчета се прегръща.За половината от тях ми говори , че са скапани и т.н. , но го прави колкото да не си развали отношенията с тях.Иначе не знам защо тя е останала с усещането , че щом я докосна ще я боли.Напоследък реших леко да й закачам косата само докато не привикне с това.Някой път като и правя комплимент или се съгласявам с нея я потупвам лекичко и усещам ,че нещо се страхува не знам защо.Иначе днес ми стана малко кофти.Решихме да се прибираме с една нейна приятелка.И през целия път само те си говориха за какви ли не глупости , аз стоях отстрани и ги слушах.Накрая приятелката й си тръгна и ние тръгнахме по пътя сами.Тя тръгна да си пее някакви глупости все едно мен ме няма.Много се ядосах.Стигнахме до 1 кръстовище и аз поисках да минем по обикновения път където винаги минаваме ,но тя ми каза , а не аз тръгвам.Питах я защо не иска да минем по нашия път и тя ми каза:"Еми ти си си виновен".Единственото нещо за което се сещам е , че и казах да спре да пее и тя направи някаква разсърдена физиономия и спря да пее за малко.Иначе на отиване на училище се смяхме много всичко беше перфектно.Много рядко след училище е в настроение и мога да и кажа каквото и да е на сериозно.Уморена е и само се лигави.Пее ми някакви глупости и аз полудявам.А аз усещам , че започвам да не обръщам достатъчно внимание на съучениЦите си... и ако загубя някой добър приятел просто не ми се мисли.Преди се прибирах с 1 момче от моя клас сега , той ме вика да се прибираме с автобус , но аз винаги го отрязвам.Надявам се тя оцени , че всичко това го правя заради нея.

mini mouse - Извинявай.Не можах да разбера от писането , че си момиче.Наистина полезен съвет.Не знам дали си си фантазирала как ти си на нейно място или просто си писала с ума си , но само мога да кажа , че мислиш доста разумно.

Ако имате нещо да кажете казвайте.Мен също ме интересува как стоят нещата отстрани.