Хах .. Много интересна история. Иска ми се да ти разкажа моята история, за да разбереш какъв шанс имаш, но е прекалено дълга и все пак ще се опитам. Аз харесвам едно момиче от доста години, но за съжаление, за нея вече съм само "един от многото й обожатели" (малко по-забавен). Аз съм готов на всичко за нея и ако знаех, че тя има поне минимални симпатии към мен веднага бих й казал какво чувствам, но знам, че мнението й за мен вече е изцяло променено, защото миналото лято бяхме най-най-добри приятели и дори ми казваха, че ме харесва и тя, но аз направих грешката да не й кажа на време и така се скарахме, след което пък не си говорехме 5 месеца. Да се върнем на твоя въпрос. Ти я харесваш, тя те харесва (не си мисли, че щом не е казала на никой не е така), защото момичетата очакват винаги момчето да направи първия ход и да изкаже чувствата си. Какъв е проблема в случая ти ? Страх те е, че ще те отреже ? Много хора като теб си мислят, че след това нищо няма да е същото между вас. Но в твоя случай съм абсолютно сигурен, че това момиче умира за теб. Такъв шанс идва и си заминава. Не го пропускай. Събери си мислите и реши дали си струва, защото мисля, че тази връзка ще е продължителна. И не вярвай на тея простотии за ""friendzone"-ата. От добрите приятелства излизат най-добрите връзки. Не се заблуждавай и действай бързо докато не е станало късно и не допуснеш моята грешка, за която сега съжалявам, макар и да е минала цяла година.