Благодаря ви за отговорите.Днеска си пописахме малко за това кой ни липсва и аз и казах , че искам да я видя ,а тя ми каза , че ще чакам или нещо подобно.После ми изръси , че още много време съм щял да я гледам... Иначе наистина съм решен просто да отида при нея и като сме сами да й кажа: - Искам да ти кажа нещо важно.Харесвам те и не знам дали това е най-удобния момент да ти кажа , но не ми пука.Или дайте пример за някоя подобна реплика.В предните страници
бяха писали да я заговоря за някакви гаджета ама май май тоя вариант ще отпадне тъй като не смятам да я забърквам в някакви филми или да си измислям кой кого харесва.Нито пък съм някакъв клюкар.
Нейното мнение за мен мисля ,че не е променено.Като сме заедно се забавляваме.Като си пишем се смеем доста често - допадаме си.И не не сме скарани.И да страхувам се.От две неща.Че ще каже на всички за това ,че съм и казал за чувствата си, а не искам всеки да знае , че я харесвам.Отделно повечето хора от класа не я харесват на външен вид.Тя не е много красива , но поне е естествена.Другото е ,че може да ме приеме на шега и да ме отреже или както вие казвате после няма да мога да я погледна в очите.