- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сложен Проблем .... ! ! !
Както казаха, разчупи малко. Бачкаш на компютър, (което изнервя допълнително), никъде не излизаш, нищо не правиш, освен да се депресираш. Релакс, човече. Аз съм имала периоди, в които съм вдигала ръце от пари и от любови и от всичко и просто мисля за себе си, как да се закрепя, как да продължа, за да не се хвърля от някъде.
Вече ти предложиха да смениш работата, по-добре действай. Замини, иди на морето, вземи и приятелката ти, работете, запознайте се с нови хора, позволявайте си някоя друга глезотийка. Нещата ще се наредят, стига да вярваш. Ако трябва на плажа ще спиш.
Най-главния ти проблем е, че си си позволил да гледаш проблемите си в мноооого близък план, вглъбил си се в тях, изпиват ти мозъка, от мислене само се объркваш и по-трудно намираш решение. Отдалечи ги тия проблеми, направи нещо, което не си правил скоро, постави си по-далечни срокове за оправяне на тия глупости и си кажи "Квото стане", а междувременно малко по малко работи по въпроса.
Много драматизираш и се оставяш нещата да те обгърнат, нямаш контрол над тях, а всичко опира до твоята нагласа. Старай се да бъдеш по-позитивен. Нахъсай се, колелото се върти.
Тия пари ще ви изпият мозъците.. Т.е вече са почнали. Свикваш да имаш и да искаш и да искаш.. забравяш кво е да нямаш и изведнъж си на дъното... чак до смърт да те води е много жалка картинка... Ама който както си го направи.
Първоначално написано от antifashionshit