.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 85

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ъх, ти не си прочел темата въобще. Автора не пие и си има работа.

.

Мда до тук доста добре ми приповдигнахте убитото настроение има доста смисъл в казаното от всички ви и съм адски благодарен на всички ви за положените усилия и време. Други ме нахраниха като все едно те са в моето положение, което сега ми се вижда забавно. Има хиляди факти които не мога да напиша тук поради редица причини, но й те са една голяма тежест за моето бреме. Извършивал неща за хора които неща са извън закона и те също ми тежът, а от 5 години съм отворил нова страница, напълно нов човек така да се каже и миналото ми ме преследва. Е не точно то ами определени личности, опсасни личности с които не желая да се срещам. Страх от ново начало нямам такъв страх, просто само си губя и без това краткото време от живота с разни хора. Стига с това море ако го чуя още веднъж със сигурност ще се издрайфам вече, кой кво недучел - МОРЕ. Егати морето егати чудото ! Да искам да си помогна, да опита ми не е безграничен и исках само един малък социум да си направя да видя, че все още има съпричастни хора с разум и разбиране и това ме зарадва много. Не си пиша защото имам време за губене или защото ми се е прийскало, а защото имам проблем като всички и прекалено малко енергия за стратегически маневри за разрешаването му. Де...а ! Чувствам се нелепо че писах тук като цяло найстина. Мда някой познаха на 200000% че проблема ми е повече психичен от колкото физически и им казвам браво на тях прочелиса и са вникнали в написаното от мен. Незнам объркан съм - дълго съм бил само с един човек до себе си незнам дали още ме бива в тея неща да свалям друга тепурво и да се опознаваме. Най-добре виждат тези отстрани и ще йм се доверя на преценката, че може би трябва да се прекрати. Кой знае може пък и да грешат, избора ще си е мой както и последствията от предприетите действия по прекратяването й.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си