.
Резултати от 1 до 25 от общо 85

Threaded View

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ихааа отбор юнаци се събраха като мои опоненти. Авторче Убидни хора няма, Обидни също. Има хора, които обиждат и хора които се засягат. Изясни какво искаш да кажеш. Некомпетентноспособни хора също няма. Даже и такъв термин няма. Вземи като начало да се научиш да пишеш, после се изразявай.

По темата:

На никой от нас не му пука колко болка си изтърпял. По простата причина че не те познаваме, нямаме емоционална връзка с теб и в нашия живот ти не присъстваш. Съпричстността е хубаво нещо само по себе си. Но то не ти помага с нищо да си решш проблемите. Хората са съпричастни само когато няма какво друго да направят за да ти помогнат. Което пак не е лошо, но само се убеждаваш колко гаден е света, без да си решиш дивотиите. Цялата идея в случая е че едното съпричастие не те топли изобщо. Освен ако целта ти не е да мрънкаш и да се жалваш. Което обезсмисля сериозните хора да пишат. Дадени са ти милион съвети, но ти пак си пишеш колко гаден е живота.

Недей да се правиш на много благороден - като ти се псува, псувай ме. Нищо няма да промениш, само си намираш оправдания, за да защитиш малкия си измислен свят. Което показва че нямаш желание да го променяш. Искаш да се изкарваш жертва, щото знаеш че така ще предизвикаш внимание.

Казваш да питаме патило. Окей, най-подходящите хора за самоубийство, проблеми с бизнеса и девойка, на която и е писнало да мрънкаш щото си с голямо его са тийнейджърите, нали? Годините имат много общо с опита, и не толкова с мъдростта. Тук не е оферта да ми се репчиш. Тийновете нямат опит, те имат идеи и знания. В редките случаи, в темата където си получил адекватен коментар е било от човек, над 19 години. А много повече мъдрост и проверен опит ще намериш във всеки един форум, в който пишат порастнали хора. Тук е смешно. На мен ти си ми никакъв, дори не те и напдам. Все още културно коментирам постовете ти. Ако на това се засягаш и смяташ че има нещо лично срещу теб.. не знам. Аз тълкувам твоите действия и причините за тях, а моята оценка изобщо не съм я отразил. Не знам защо реши че има нещо лично. Обиди никъде не си получил още. Не ми трябва да те познавам за да ти кажа що за стока си. 3 реда от писанията ти са достатъчни за да ми дадат много ясна и пълна картинка колко струваш. А как да реагираш не мога да ти кажа. т.е. мога, но не искам.

Забелязваш ли отново колко мрънкаш и се жалваш, само щото някой непознат ти е казал малко по грубо очевадни истини. Ми ако е някой скъп за теб човек? Ще си теглиш ли ножа? Лаеш срещу успелите хора, и ги наричаш с всякакви имена. Защо? Какво ти пречи ти да си сред тях?

Не, не сме всички така за самоубийството. Който иска да се самоубива и е със сериозни такива намерения не приказва за това, а напротив. Старае се да не си личи изобщо. И просто го прави. Всичко останало е отчаян зов за внимание. Подчертавам - отчаян. Като имаш работа, що мрънкаш? Фустата щом не те е зарязала какъв ти е проблема?

Всъщност на теб ти пука за хорското одобрение. Жаден си за внимание затова и пишеш километри безсмислици и сълзливи романчета. Спокойно се събира всичко това в 10 реда писане с ясно изразен проблем. Ама не, дай всички да видят колко ми е гадно, как ми е отруден живота и колко много ме мързи да си седна на Д-то и да си оправя хаоса.

Все си мисля че си спукал прешлЕн. И какво като си бил парализиран за 6 месеца? Имам приятел, който беше една година в гипсово корито, а в момента си пердаши американски футбол като пич. Не само ти си преживявал кофти период. Да не споменавам милионите мотористи и състезатели от Ф1, по които здраво място няма. Тореадорите, скиорите, футболистите и прочее и прочее. Стига си мрънкал.

Аз няма да се гръмна, по простата причина че си ценя живота. Хубав, лош, мизерен, охолен няма значение. Ценя факта че някой ми е дал живот. Ти ако не го цениш си е твой проблем. Или стой на място в тоя свят или го напускай. Само недей да се жалваш и да очакваш че някой все ще ходи след теб да ти бърше задника. Особено в тийн форум.

Ако искаш решение - натягай си парцалите, отивай при специалист и почвай да слушаш и работиш по въпроса. Не е скъпо за резултата, който ще получиш. Ако не ти изнася започни да пишеш дневниче.

Друго което забелязвам. Ти искаш от живота нещо, и се сърдиш като не го получаваш. И що смяташ че с нещо си заслужил за да ти се даде? ей така, щото си тук и щото си много отруден. Само с искане не става, дори и просяците навън се опитвта да те спечелят по някакъв начин за да им дадеш пари. Приказката за неволята знаеш ли я? Да не си принц или нещо такова че да искаш? Никой не ти е виновен че си мързеливец, който си намира случайни извинения за да не си хване живота в ръце. Или всъщност има виновни - родителите ти така са те научили, макар че се съмнявам да е било умишлено.
    Последно редактирано от valdesbg : 05-30-2012 на 15:21

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си