Знам какво ти е. Всеки рано или късно се сблъсква с проблеми и те го преследват докато не изцедят психиката му до последната капка. Сам аз преди време щях да се пребия жестоко с мотор в гората, заради подобно състояние. Хич не е леко да те преследва миналото, а и лошото е че няма какво да се направи, винаги ще ти тежи. Най-разумното в момента е да разкараш пистолета и всичко към което може да посегнеш в миг на отчаяние. Казваш, че не може да се отървеш от работата и т.н. но в крайна сметка разбери, че парите не са най-важното, кажи си: "ебал съм му майката" и направи това което би ти харесало и би те разведрило. Знам, че не е толкова лесно колкото звучи, защото съм го изпитал, но помага. Посягането на живота няма да оправи нищо, не се предавай, рано или късно нещо ще се промени. Всички хора страдат, някой повече от други, някой по-заслужено, но живота е шит работа и трябва непрекъснато да се бориш с него както се казва като свиня с тиква. А относно падането, то почти винаги падаш сам и се изправяш сам, по простата причина, че всичко е в главата. Успех ти пожелавам и горе главата.
Последно редактирано от draid : 05-30-2012 на 21:53