Всъщност, вече работя по осъществяването на първата крачка, наново все едно Нийл Армстронг си прави първата крачка на луната със своя 41 размер крак. Такам ти си прекрасна личност (fifito19) със придобит опит от бързият натиск на живота, явно и теб подготвя за нещо найстина ужасно, щом те тренира като мен. Не си представям найстина как натискам спусъка, а как всичко ми се сбъдва, всичко което съм желал. Ако си в криза можем да си помогнем и да си початим, ако имаш скайп може да го дадеш на абсолютно и лично съобщение до мен не тук в форумната ми тема. Ти си знаеш как става това , защото аз не знам не съм го разучил. Пък и знам от опит, че не години решават проблемите а опита. И за това виждам с по няколко хода напред, НО уви понякога не можем да променим нищо за това което ще дойде.Да се надяваме, че такива безконтролни моменти няма да има изобщо. ValdesBG, ще пусна съобщение за предупреждение на администраторите да знаеш. Хвани и си завържи пръстите за тази тема и не пиши като не познаваш проблема и особено като ти самият имаш някакъв проблем. Проблемите ми ще се решат и ще се чувствам по-добре, но ти ще си останеш все същият - българин. Повече няма да те обиждам мисля, че българин е предостатъчна обида за теб.