- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ще ти гововя за ..
.. любов! (inlove)
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=rAR9ubJGUEg
edit: говоРя .. не е лесно да си тъп ..
Не мога да разбера, каква студентка от Варна си, като не пускаш снимки ?
n00bs
Да можем да те столкваме :P
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Абе защо не си ни посещавала на форумните срещи? (slap)
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Как защо, та тя е задължителна за всички студентки от Варненско, особенно от ВИНС-а.
n00bs
и все пак, снимковия материал е задължителен
Ск 3т курс
n00bs
Все ми беше тая какво ще уча, даже пратих друг да ме запише и казах, да не пише аграрна и статистика, а за др ми беше все тая.
n00bs
Не знам, но аз реших да столкна якуза.
КУР ЗА ВАРНА ЕЕЕ !
То като изключим Цигани, Турци, Кифли и Гларуси - остават 2-3%![]()
Да не е като без хич, отначало си го представях по друг начин, чак 4тия семестър се усетих какъв кур е.
И после по спец. ли ще работиш ?
n00bs
Мисля да запиша магистратура, но още не съм решила къде и какво :д .. Сигурно в ИУ, но не е много сигурно![]()
За реализацията - ... Трябва да се набутам в някоя фирма в началото поне за стаж .. За по-нагоре не знам, никой няма да сложи на управленска позиция млад мениджър с малко години стаж по специалността си ;д
и ще стане нещо такова ..
![]()
^ Радвам се, че все още има мислещи хора в България. Всеки, който учи маркетинг/мениджмънт/международни икономически отношения си мисли, че като вземе дипломата ще почнат да валят парите. А реално никой шеф на фирма няма да вземе някой си новак без опит и препоръки, за да му съсипе фирмата. Така че ако нямаш връзки просто си заникъде. Когато преди години го казвах на мои познати всички ми се смееха, но като тръгнаха да търсят работа им замръзнаха усмивките![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
така е, аз по принцип съм решиил да не се занимавам с товаадски скучно ми се вижда, а и не разбирам почти нищо, всеки изпит се взема с преписване и така ...
n00bs