.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Цял час се мляскахме като животни и накрая не усещах нищо

Сега сериозно... на 17 ли си или се гавриш нещо ... целувката си е целувка може да е 1,2,3...10сек (минути ) и нищо незначи. Скачай от компютъра и отивай да целунеш момчето, че ще ти избяга от толкова мислене
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Цитирай Първоначално написано от Torn Виж мнението
    Цял час се мляскахме като животни и накрая не усещах нищо

Сега сериозно... на 17 ли си или се гавриш нещо ... целувката си е целувка може да е 1,2,3...10сек (минути ) и нищо незначи. Скачай от компютъра и отивай да целунеш момчето, че ще ти избяга от толкова мислене
    Съвсем сериозно на 17 съм аа като за първи път предпочитам момчето да ме целуне ии как мога да му покажа или намекна че искам или съм готова да ме целуне?

Smile

Цитирай Първоначално написано от gabchety9 Виж мнението
    Съвсем сериозно на 17 съм аа като за първи път предпочитам момчето да ме целуне ии как мога да му покажа или намекна че искам или съм готова да ме целуне?
    Моля Ви отговорете ми !!!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gabchety9 Виж мнението
    Моля Ви отговорете ми !!!
    Ама вие гаджета ли сте или..просто се харесвате, ама никой не се осмелява да направи първата крачка ? Доближи се повече до него, гледай го по-продължително в очите, после в устните..ако не се усети, допри носът си в неговия.. =D Ще се случи, не го мисли толкова и не се притеснявай, възможно е да не се получи така, както си го представяш, но веднъж случи ли се, после толкова много има да се целуваш, че ще се чудиш за какво са били всичките тези притеснения...

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Ама вие гаджета ли сте или..просто се харесвате, ама никой не се осмелява да направи първата крачка ? Доближи се повече до него, гледай го по-продължително в очите, после в устните..ако не се усети, допри носът си в неговия.. =D Ще се случи, не го мисли толкова и не се притеснявай, възможно е да не се получи така, както си го представяш, но веднъж случи ли се, после толкова много има да се целуваш, че ще се чудиш за какво са били всичките тези притеснения...
    Ами приятели се водим но когато си говорим има целувчици през деня ама само по бузката и се гушкаме за чао и това е било всеки ден като сме се виждали също така момчето има желанието да целуне мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си