- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Партьор
Моля ви..помогнете ми! Имам нужда да харесвам някой. Звучи странно, но от година вече не си харесвам никой. Отвратих се от едно момче и сега не мога да харесам НИКОЙ. Виждам всички момчета..като негови копия. Не знам какво да правя. Имам нужда да имам някого до мен..
Това, както съм сигурна, че знаеш, не става по желание, а просто когато дойде човекът и моментът. Няма никакъв смисъл да започваш взаимоотношения, просто, за да си с някой. Не го мисли. Бъди сигурна, че няма винаги да си "отвратена". Точно когато най-малко очакваш ще се появи някой, който да ти върне желанието да връзка или каквото и да е друго.
Харесвай мен![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Пиши ми 1 ЛС и ще намерим решение на проблема ти. Чакай само да се снимам.![]()
Ето това е! Няма как насила да накараш себе си да харесаш някой. Първо, че трябва да напуснеш миналото да си замине и да си остане там, където трябва. Било , каквото било - вече е минало и не си струва да си хабиш нервите, заради това.
И второто е, че всичко става, с точния момент и правилния човек.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
аххахаххсхасбахсбха
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…
Преживей си предишното момче и ще видиш как ще си харесаш друго. Щом сравняваш всички с предишния... явно имаш нужда от още време.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5