.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

На какво се дължи?

До сега не ми се е случвало за това пиша тук. Приятеля ми свършва трудно. Трябват ни поне час и половина.И двамата сме на 18, ако е от значение. Притеснявам се, че е защото не ме харесва достатачно. От какво може да е?

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Не е, защото не те харесва достатъчно. Няма и нищо притеснително. Причини, много. Може да е свикнал по често с ръчичка и така да му се е затвърдило като рефлекс за свършването. Може да му е по тънък и стимулацията да е по лека. Има мъже, които свършват само в определени пози да речем на задна. Опитайте няколко различни. Ако не се получи, нека отиде на преглед и за негово успокоение.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    И се оплакваш ... И моя свършва за това време ( особено като сме с презерватив ), но на мен това ми харесва - повече ( в смисъл по продължително ) удоволствие за мен. Така, че погледни го от добрата страна, по дълго време секс - повече оргазми за теб
    Иначе за причините ти го казаха по-горе.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    По-дългия секс не означава непременно повече оргазми. Ами ако младежа не е сръчен или опитен? Ще бъде само едно лашкане.

Съгласна съм с мнението на Intheface.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Желязна логика

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Е ае стига и за това ли намерихте да се оплаквате, то всяко момче гледа как да издържи по-дълго, за да се чувства добре приятелката му ... тва да ти е проблема по-добре ли ще ти е да го вкара и да свърши
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Голям фен Аватара на naksdy
    Жените, които имат мъже с преждевременна еякулация, направо ще те изядат жива, за това че се оплакваш от такова нещо...
    Женско съм! Пикая клекнала...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си