Здравейте.Имам голям проблем и ми трябва някаква помощ.Тази година сестра ми се премести в моето даскало.Аз съм там от първи клас(сега съм 11-ти),а нея я приеха след 7ми(сега е 8ми).В началото всичко беше точно,смис тя е супер срамежлива попринцип и почти нямаше приятели.Обаче после,не знам как стана,се сприятели с едни момичета,които ние си ги знаеме от 6,7ми клас,и сега се оказаха в нейния клас,и не им се носи мн добра слава.Особено на едната,на която всички са и навити,и предполагам с какви се занимава .Смис с времето нещата почнаха да стават по-сериозни-както беше отличничка,изведнъж почна да изкарва двойки тройки.Бяга от училище.В началото ми се молеше да не казвам на майка ни,викаше то само един път,и ти постоянно бягаш.Смис и супер тъпо ми стана.После я хванах да пуши,и цигари,и трева,обажда ми се да я прибирам от купони,а вкъщи лъже,че ще спи при приятелката си,и знам,че тя я мъкне по тези места.постоянно пиене в училище,извън,задявки с някви възрастни мъже.Едната вечер ми се обадиха да я прибера,че беше припаднала на някъв купон,и като отидох я беше налазил някъв поне на 30-години.Майка ни знае всичко,постоянно се карат и си крещят,беше избягала от вкъщи,3 дни не се върна...Положението е мн сериозно,вчера видях класната й,и тя ми каза,че има голяма вероятност сестра ми а не завърши осми клас.Моля ви за съвети,за нещо,някой ако е имал подобен опит...Оптахме с добро,с лошо,биха ме заради нея,разправях се с полиция,с всичко,просто не мога повече а я гледам така