- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не разбирам.
Привет!Аз съм на 16 години и искам да споделя какво ми се случи и да ме посъветвате.Преди две седмици едно момче ми каза,че ме харесва..постоянно ме опсипваше с комплименти,не спираше да ми пише,но проблема беше,че аз НЕ го харесвах,когато той ми обръщаше внимание,но после когато след известно време го видях изведнъж го харесах,и му го признах и той каза,че може би между нас ще се получи нещо и че ще си помисли..на другата вечер ме отряза,каза ми че иска да бъдем просто приятели,но аз просто не мога да го приема,защото нещо се случи и се влюбих,много съм разсеяна,понякога плача за него,а и всички около мен ми казват,че съм много влюбена в това момче.Споделих с най-добрата си приятелка и тя го попита защо е постъпил така с мен,а той е казал че се е объркал..доста странно ми се вижда да се е объркал,при положение,че го попитах от кога ме харесва и той каза повече от седмица,даже две.Мисля,че се влияе от мнението на приятелите си,защото точно един от тях ме обижда и се заяжда с мен.Според вас аз ли съм го отблъснала някак,влияе се от мнението на приятелите си,или наистина се е объркал?
P.S. Моля Ви,ако няма какво да кажете,по-добре не пишете.Благодаря!
Имала си шанс но не си го използвала. Забрави го.
Е нали той те е харесвал,тогава си имала шанс,но сега просто забрави,момчетата са така,на мен никога не ми се е случвало,да харесам отново някое момиче,освен ако не съм имал силна и емоционална връзка с него.
Няма начин просто "да се е объркал" ....
Явно е от онези които се влияят от мнението на околните, което е много лошо. Все пак негов избор, по-добре си намери някого когото да те харесва такава каквато си, а не да слуша Този и Онзи!![]()
сигурно е почнал да продава хероин за да събере пари да ти купи пръстен и те държи далеч от опасностите (хем ше е изненада)
то густо, то пусто
И защо да не може да се е объркал? Всеки човек в такова състояние би си помислил - дали тоя човек вече наистина ме харесва или просто, за да си губи времето. Как така - не го харесвам, а след като осъзнаваш, че си го загубила, стана ценен и "не можеш без него"..
Имала си шанс, изпуснала си го. И се съмнявам да се влияе от мнението на околните, щом те е харесвал и ти го е показвал ясно и точно. Това, че не си го осъзнала или просто ти е харесвало вниманието от негова страна, не го прави виновен и влияещ се от мнението на другите.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
хаха е нормално да не иска да е с теботрежеш ли 1 път момче край (освен ако не е много заблуден тип
)
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Малък путьо, който не знае къде го сърби. Това ми идва на акъла за момчето.
Дали е под влияние на приятелите си или просто "се е объркал" няма значение - важното е да се отърсиш от увлечението си по него. Безмислено е.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Класическа тактика за събиране на бройки. Не си само ти в кюпа. След известно време ще почне пак да ти обръща внимание, ще се изчукате един-два-пет-пъти и пак ще му мине.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ами аз не съм го рязала..смисъл отвръщах на всичко това,което ми пишеше.