Привет!Аз съм на 16 години и искам да споделя какво ми се случи и да ме посъветвате. Преди две седмици едно момче ми каза,че ме харесва..постоянно ме опсипваше с комплименти,не спираше да ми пише,но проблема беше,че аз НЕ го харесвах,когато той ми обръщаше внимание,но после когато след известно време го видях изведнъж го харесах,и му го признах и той каза,че може би между нас ще се получи нещо и че ще си помисли..на другата вечер ме отряза,каза ми че иска да бъдем просто приятели,но аз просто не мога да го приема,защото нещо се случи и се влюбих,много съм разсеяна,понякога плача за него,а и всички около мен ми казват,че съм много влюбена в това момче.Споделих с най-добрата си приятелка и тя го попита защо е постъпил така с мен,а той е казал че се е объркал..доста странно ми се вижда да се е объркал,при положение,че го попитах от кога ме харесва и той каза повече от седмица,даже две.Мисля,че се влияе от мнението на приятелите си,защото точно един от тях ме обижда и се заяжда с мен.Според вас аз ли съм го отблъснала някак,влияе се от мнението на приятелите си,или наистина се е объркал?
P.S. Моля Ви,ако няма какво да кажете,по-добре не пишете. Благодаря!