- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- :) В каква форма сте ?
мм само щи кажа, чее преди бях слаба (не мнг стегната), ама зимата ми откриха астма ходих в болници и тн. ии ме натъпкаха с хапчета, от които се подуваш и надебеляваш ;ддд за т'ва изглеждам тка..бях тройна амааа от зимата насам не е лесно всичко да се сваля...ихихих
За астмата хормони ли са ти давали, понеже знам, че от тях се качват кг? Просто питам. И щом вече имаш, много внимавай с кардио тренировките.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
В добра форма съм ,тренирам си и така!И снимка мога да покажа-на профила е!
Сравнително добра. Искам да стегна още малко вътрешната част на бедрата и да ми се уформят мноооооооого леки плочки на корема :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Звучи нескромно, но много добра. По принцип си имам тяло от природата, което е доооста стегнато и изглежда все едно съм тренирала, спортна фигура имам. Слаба съм, добре оформена и нямам нужда от диети или спорт.
В отвратителна форма съм,въобще не се харесвам в момента!Много се тъпча напоследък,бях почнала да тичам и да правя упражнения..всичко спрях от тоя пуст мързел..и мотивация нямам особено голяма,но съм решила да се стягам,че въобще не се чувствам добре,а и лятото идва :Д
ZaicheNaXeroin
в добра, но искам по-изразени мускули. лошото е, че макар че се храня много здравословно, съм почти вегетарианка и някак си не приемам достатъчно протеини, а и тва е важно.
а смисъла на темата е? хахахахаха
Авторката да направи съпоставка, да пита кво мислим за нея и като изкажем забележки да каже, че сме се объркали.
Аз съм слаба ,но съм голям мързел .. даже и в часовете по физическо ме мързи да играяИначе лятото мисля да се захвана с някакъв спорт .
![]()
авторката си е много добре даже.Има малко коремче, ама не е болка за умиране.
Иначе моето коремче е г/д като нейното - напоследък свалих малко, защото вече не ям на даскало *сън* ама сега изпит има и ако още намалея храната почва да ми е лошо и да ми се вие свят, а тренировки не мога да правя, защото имам контузия на крака и само колело мога да карам. Охх дам твърде много оправдания ама лятото ще ходя на тенис, с една приятелка ще караме колело и дано да се компенсират тея два месеца мързелуване заради тъпия гипс ;хххх
Доста съм се отпуснала, трябва да се стягам. :/