.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Четка.

Четка.

От доста време гледам клипове в youtube , в които момичетата с четка си слагат фон дьо тена и даже в разни онлайн магазини гледам, че продават четки за фон дьо тен, обаче когато отидох в една козметика, и ми казаха, че за фон фьо тен се използва само гъбички, та сега се чудя и с двете ли става, вярно ли е това, което ми казаха? И тези, които са от София, ако е възможно да ми кажат някоя козметика, където мога да намеря четка, защото вече в 2-3 попитах и ми казаха същото за гъбичките.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Хм, добре де, нали има и сухи фдт?
    Дали една обикновена китайска четка за около 2 лв /с каквито се нанасят перли, да речем/ няма да ти свърши работа?

Edit:
    Сетих се- МАС имаха май четки за фдт. Провери в интернет и виж дали цената те устройва.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Има четки за фондьотен. Даже мисля, че на есенс имат. Моята, която ползвам за руж мисля, че се води за фдт.
    С четка не съм пробвала, но с гъбичка е супер неудобно и честно казано по-зле сложен ми изглеждаше. Половината фдт остава по гъбичката, много количество се губи...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Добре, ще потърся. Или направо ще си взема нещо такова:
    http://www.ivis.bg/l'oreal-true-matc...%B0-p3394.html

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    През лятото ползвам именно тази пудра. Много е груба четката. Иначе е супер...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

И аз мисля,че MAC имат четка за фдт В The Mall имат магазин,може да провериш

http://www.vivawoman.net/wp-content/...ion-Brush1.jpg
    Вчера я гледах в "Lily" - The Mall, 16 лв. май беше
    http://2.bp.blogspot.com/_G3gr4XMqlb...0/IMG_9949.JPG
    187 имам, не е хич лоша, много бързо си слагам ФДТ с нея, НО не си заслужава "скромните" 75 лв. Ако намериш евтина алтернатива подобна четка би била добра инвестиция
    Относно гъбичките, лично аз не съм доволна. Количеството ФДТ се разпределя 40% за гъбичката и 60% за лицето ти ... ако те устройва

Мега фен Аватара на Hilary_
    Може да се използват и двете. Предполагам, че тези "гъбички" са тампоните за фдт?
    Качествени четки имащи ги по магазините се сещам за ArtDeco, Kent, MAC, Eco Tools. Всички варират към 20 лв. По евтиния вариант са въпросните тампони. Прецени си с кое ще ти е по - удобно.

Благодаря за отговорите, но вероятно ще се ориентирам към нещо такова, по-нагоре, което постнах.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от don't say anything. Виж мнението
    Благодаря за отговорите, но вероятно ще се ориентирам към нещо такова, по-нагоре, което постнах.
    Тези четки към продуктите не са особено качествени. (мое мнение)

Хммм, ще пообиколя още значи..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Или си вземи нещо китайско на първо време. Четката, с която преди години нанасях перли, сега я ползвам за руж. Надявам се да изскочи промоция на сет четки Eco Tools в Лили- момичета от форума са ми казвали, че цената на такъв сет е около 30 лв.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от don't say anything. Виж мнението
    Добре, ще потърся. Или направо ще си взема нещо такова:
    http://www.ivis.bg/l'oreal-true-matc...%B0-p3394.html
    това е много добро !
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на musS
    и есенс имат четка за фон дьо тен, само че не знам къде можеш да я намериш

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Ей така изглежда четката за ФДТ:

Онази, която си постнала няма да ти свърши работа, защото е за пудра, няма да можеш с нея добре да нанесеш ФДТ-на, защото той е с друга консистенция.

Аз лично винаги използвам четка, гъбичките не ми харесват, след няколко пъти употреба се наслоява ФДТ по тях и не могат да се почистят, което означава и наслагване на бактерии. А четките ми си ги мия редовно с бебешки сапун и нямам проблеми.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Цитирай Първоначално написано от musS Виж мнението
    и есенс имат четка за фон дьо тен, само че не знам къде можеш да я намериш
    В нашата аптека, която е супер голяма, търсих, имат доста неща на есенс, обаче точно четки - само за руж и пудра ;/
    Ясно, ще обиколя и ако не намеря, ще си купя това,'дето постнах по-горе.
    Мерси много !

Супер фен Аватара на fizzyg
    Аз,когато нанасям ФДТ с четка,използвам една за руж,която ми беше останала излишна.Добре се нанася,нямам оплаквания..

Хмм, дали пък направо и аз да не пробвам с четка за руж? Не е кой знае колко различно,нали?

На мен не ми се струва различно,но аз специална за ФДТ не съм пробвала..Ако имаш четка за руж,пробвай с нея,ако не ти хареса нанасянето ще я ''изкъпеш'' с шампоана за коса..пробвай,нищо не губиш..

И само да допълня,че тези гъбички абсорбират много фдт,ако е някакъв много скъп,по-добре без гъбичка,ще свърши доста по-бързо..

Супер фен Аватара на musS
    то, че ще стане, ще стане въпроса е че си има специална четка за ФДТ, която е хиляди пъти по-удобна от тази за руж и ще ти свърши по-добра работа

Добре. Мерси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си