.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

нацъфтяла коса

Здравейте.Много искам косата ми да е дълга до кръста.. дълга е до малко под гърдите в резултат от това,че не съм ходила на фризьор от 1 година..иначе е доста над гърдите.Нацъфтяла е,но не искам да ми я отрежат..след всяко посещение при фризьор след 5 дни косата ми е също толкова нацъфтяла колкото преди фризьора.Не използвам преси,маши,лакове за коса..само сешоар(не винаги),и маска за коса след всяко миене-2 пъти в седмицата.
    Има ли някой,който в имал проблем катo моя и как се е справил с него?

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Няма как да го оправиш. Върви се подстрижи, освежи си косата и си купи кристали за коса. Но нацъфтялото без ножица, не става.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Голям фен Аватара на cheburashka
    подстрижи се, защото хубавата коса трябва да е здрава и да изглежда така
    след баня можеш да си втриваш няколко капчици масло от пшеничен зародиш в краищата на косата

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    балсам по краищата

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Ей, не се научихте, че хубава коса значи здрава, а не дълга до колената!
    Иди на фризьор да ти я оправи, вместо да ходиш като кошница - друг начин няма. Не можеш да я залепиш с нищо.
    И да, ще ти махне много, защото е безмислено да не ходиш по една година на фризьор, за да ти порастне, като няма да прилича на нищо.

Мега фен Аватара на Hilary_
    хаха няма "не искам" бе момиче. Хубавата коса не се поддържа с неподстригване. Колкото повече отлагаш подстригването, толкова по - нагоре ще плъзнат цъфтежите и накрая искаш или не ще я отрежеш до раменете. Това, че не я подстригваш не значи, че тя ще расте.

Каква маска за коса ползваш? Грижите ти за нея само до маската ли спират?

Знам,че трябва да се подстрижа,но преди да го направя искам да разбера как да предотвратя нацъфтяването..буквално след 5 дни е нацъфтяла.Маската е una etnika hair food proteins.

Относно това,че хубава коса не значи дълга до колената..моята до колената,не я искам..почти винаги съм си била с дълга коса и се харесвам с такава.За мен е по-женствено,разбира се не просто пусната да расте и без никаква форма.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от babylofzz Виж мнението
    Знам,че трябва да се подстрижа,но преди да го направя искам да разбера как да предотвратя нацъфтяването..буквално след 5 дни е нацъфтяла.Маската е una etnika hair food proteins.
    Добре. Маската ти е задоволителна. Освен нея обаче ще е хубаво да включиш и друга грижа - без отмиване от сорта на финиш спрей. Отделно може да редуваш няколко маски. Тази очевидно е с протеини. Натрупването на протеини може и да повлияе с обратен ефект на косата. Щом косъмът се "цепи" значи му липсва нещо в грижата. Може да си вземеш по - хидратиращи маски - с масла.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Според мен трябва да смениш маската. Протеините, както каза мацката преди мен правят косата твърда и не я хидратират - те са по-скоро за косъм, който се къса и е мек. На теб ти трябва нещо хидратиращо, кристали на краищата - винаги.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си