- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- мрррр
Днес имам 6 на изпита по нуклеарна медицина
И си направих пица, след малко я слагам във фурната
и си взех супер готини дънки
и ми е малко мъчно
чао
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Честито. Ако беше взела учебник от мен, щяха да ти пишат 12!
Значи така- вечерта преди изпит четеш в бЕгЕ мама, а?![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
мф как да ти кажа, че за тоя изпит ама ИЗОБЩО не съм чела и понятие си нямам от нуклеарна медицина. ^^
Или това, което знам е толкова назубрено и наизустено, че няма на къде. Пример: Специфична активност е общата активност към обема. Това например ми е влязло в главата като просто изречение. Или: При перфузионна сцинтиграфия на белите дробове не се аспирира спринцовката. Дори нямам представа какво тооочно е това и как се прави, ама го знам като отговор В) на еди кой си въпрос. ^^ Ти ми говориш за учебници. Купих си един, който ще ми помогне по цели два предмета и така си стои неотворен в нас, а на един от тея предмети имам 6ца, другия не е минал. Само дадох 10 лв. ^^
4XCOKИ
Важното е да не се чете в раздел секс защото тотално ще ти се обърка представата за човешката анатомия![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
По анатомия съм добре, нищо че имам 3ка![]()
Поне бях единствената, която изброи подред всичките мозъци, даже ме похвалиха
Най-тъпи са черепно-мозъчните нерви и сплитовете, както и мускулите, другото е интересно.
4XCOKИ
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Абе ся откакто има нов форум може ли пак на мястото на града да си пишеш каквото искаш или не ? Щото моето си стои от преди...
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
може ли снимка на дънките отзад с пълнежа , разбира се.
Абе щтрудел O.o
Тея неща с мозъците в 9ти клас ги знаехме наизуст целия клас, даже сега имам остатъчни спомени там мозъчна кора, заден мозък, некф продълговат мозък некви мостчета имаше, некви хълмчета дето беше хипофизата![]()
4XCOKИ
Ааа добре успокои ме![]()
И другите с 6-ци да ги вземеш!Много евтини учебници имате.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
ако легна на легло и се наложи щруделчето да ми извърши някоя медицинска интервенция, първо ще си викна адвокат за завещанието, после поп да седи на стенд-бай до леглото и накрая ще я допусна до мен да ми бие инжекция![]()
4XCOKИ
тебе като те знам като видиш кръв и ще припаднеш.
омг ако знаеш колко много кръв съм видяла до сега и не съм припаднала.
била съм в операционни, в които е имало хора с разрязани крака и ръце и не ми е ставало нищо. ^^
4XCOKИ
за разлика от мачока на мен ще ми стане еректирал пениса , което ще те възбуди много повече. С кръв много повече и от най-голямата банка кръв , която си виждала , а не е нужно дори да го докосваш.
Последно редактирано от NightGuardian : 05-31-2012 на 18:01