.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

апарат LOOP G6600

Някой да си е взел случайно новия телефон на LOOP > http://loop.bg/hello/mila.html << и дали наистина е 90лв?? Ще се радвам ако ми отг скоро!
    I'm the author of my life ...

Мега фен
    Град
    <3
    Ахм. Силно вероятно е да е 90 лв + +- 20 лв такса на месец за разговори. мхмм
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    мен много ме радват такива тухлички
    то густо, то пусто

Цитирай Първоначално написано от Joc
    мен много ме радват такива тухлички
    мен също! И зареди това искам да разбера за кво става въпрос и дали наистина е толкова пари! ;pp

Град
    Bitch, I live in a trash can !
    А коя е Мила, извинявайте за офтопика ?
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

И аз мисля да си взема!
    В сайта пише, че трябва да е с абонаментна програма LOOP Surf, LOOP 15 и Mega LOOP, а те са както следва 6.90 лв : 0,00 лв. : 9.90 лв. Месечна такса + 4,90 за тела = 10-15лв на месец!, но незнам важи ли това за нови абонати или задължително трябва да си стар абонат!
    Примерно аз до сега съм нямал такава карта!

Голям фен Аватара на autista88
    "Евтиното излиза скъпо" важи и за телефоните, още повече ако са купувани от китай на кило и им лепен надпис М-тел, Глобул, Лууп и тн.
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Време е да ви светна по въпроса!

Мега лооп има 2 промоци... едната е за 1 година другата е за 2 години

ако подпишете за 1 година през първите 2 месеца плащате 5 лева (колкото това както казва мила) а след това нормалната такса на лооп (която е 10 лева)

ако подпишете за 2 години през първите 6 месеца плащате 5 лева а през останали период от срока които е година и половина плащате 10 лева

Телефона струва 89 лева и може да се вземе ЕДИНСВЕНО СЪС ВТОРИЯ ДОГОВОР,дефакто трябва да подпишете за 2 години,да дадете 89 лева за телефона и сте вече в мега лооп... освен че трябва да подпишете за 2 години и да платите телефона плащат се още 10 лева някаква първоначална такса и общо всичко става 99 лева

(пак казвам,телефона можете единсвено със ВТОРИЯ ДОГОВОР да го закупите,Тои не се продава отделно ако желаете Тухличката както се казва по горе а единсвено ако станете Лооп абонат,Телефона приема само Лооп карти и Мтелски (по логиката и водафон дали бг,дали ро,дали ру,дали ит и т.н. по държавите но не съм сигурен за тази опция)

Тази информация ви я споделям защото преди 30 минутки си го взех и подписах... като го гледам телефончето е добро и е забавно,чакам сега 2 часа и след това ще го включа и гледам ( 2 часа са нужни да се активира картата там някаде)

По късно ще ударя друг пост със мнението ми спрямо тухличката ( як ееее) и какво включва договора в по мащабен отговор...

Поздрави
    ManDariN

Еdit: Моля да бъда извинен за правописните грешки ако има такива,ползвам Фонетичен.

и аз днес си взех телефона само че с договора Мтел Сърф за 120 лева със сим картата, договора е за 2 години, телефона много ме кефи и преди 20 минути ми се активира картата. :P :P

Цитирай Първоначално написано от Jus7RuNn3R
    и аз днес си взех телефона само че с договора Мтел Сърф за 120 лева със сим картата, договора е за 2 години, телефона много ме кефи и преди 20 минути ми се активира картата. :P :P
    az si go vzeh oshte na 20 tozi telefona! Nemoga da povqrvam che chak vchera go reklamiraha na 26 !!

Еми... на мен ми казаха, че телефона ти е 90 кинта и ако си с договор за 1 год първите 2 месеца пращаш по 5лв., а после става по 10 на месец ))
    In this country , you gotta make the money first. Then when you get money , you get the power . Then when you get the power , THEN YOU GET THE WOMAN .!!!

мисля да си го взема... но промоцията важи ли за бъдещи клиенти на лооп ??

Мега фен Аватара на Pliok0019
    След един водафон? който взех с една такава лууп промоция преди година,и половина, и след 2 поправки за 2 месеца, тотално се отказах от тези телефони.

да не си го истарвал или нещо друго че да се наложи поправка

Голям фен Аватара на autista88
    Просто не можете да повярвате, че телефоните Ментел и глабол не стават, нали?

Рекламата верно върши чудеса...
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от aislado
    да не си го истарвал или нещо друго че да се наложи поправка
    Наистина не. Просто дисплея му изведнъж стана бял и спря да работи. Това се и случи и след следващите 2 поправки...

Сега пък не разбирам защо ментел искат абсолютно винаги да имам една и съща стойност на фактурата...

Само едно ще кажа - НЕ СТАВАЙ АБОНАТ НА МЕНТЕЛ!

що бе, аз от толкова години съм им абонат и съм мега доволна, нямам никви грижи и драми с тях, сметкита са ми ок, тарифите са едни от най-изгодните и никога не съм имала надписване на сметка.

Цитирай Първоначално написано от Slaveq
    що бе, аз от толкова години съм им абонат и съм мега доволна, нямам никви грижи и драми с тях, сметкита са ми ок, тарифите са едни от най-изгодните и никога не съм имала надписване на сметка.
    +1

абее по-добре не се лъжете , и аз в началото си виках супер телефон на супер цена , но после като гледах в гуугъл той е няква куча марка , няма кой знае кви екстри и шсе преебе на втория ден .. не си стурва

Що бе аз имам третото телефонче и си е без грешка мисля, че и другите не са по назад...

ами някой знае ли,тоест разбрал ли е до колко памет му е капацитета

Huawei G6600 Passport - това е тела...

Повече от фен Аватара на kotence_91
    Град
    на Луната :)
    И аз вече съм с такъв телефон. Mega Loop ми е тарифният план.
    Само че още не съм му разучила "екстрите". Примерно откъде да си сложа различни мелодии за всеки, който ми звъни или няма такава възможност. И с триста зора успях да вляза във фейсбук през него. Но гледам, че има и скайп, там нещо не се получава работата
    Някой може ли да помогне?

Иначе телефонът го взех за 89 лв с абонаментния план за 2 години.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си