- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Чувствам се странно......като чели съм във виртуален свят...помощ...
И така вече 2-3 месеца се чувствам странно...Играя ММОRPG игра повече от 3 години и майка твърди,че съм навлязъл в онази среда....витруалната...когат се оглеждам някак си ми е странно ..... на 14 съм...дали е от пубертета??
Моля помогнете .... подайте ръка... страх ме е да не откача.. :с
Последно редактирано от Niki3535 : 05-30-2012 на 17:22
Осъзнай малко нещата :Д То наистина е така. И при мене беше така преди. Бях завладян от MMORPG & FPS game
Как се оправи?
Някой друг да изрази мнение?
?? :/ .
Открих живота извън компютъра. Започнах да се образовам, да ям по-често, да имам хоби - спорт (фитнес и т.н.), да ходя на партита, училище, направо "изтрих" тези игри и започнах да посещавам сайтове, да си търся приятелка и така![]()
И аз така вече не играя
играя футбол всеки ден но все пак се чувствам странно.. :/
Друг да изрази мнение моля... :/
?? ?
Ако не си знаеш мярата, както често става, най-вероятно след време ще се озовеш на едно много неприятно душевно място . Спирай/ограничавай докато е време.
Занимавай се с други, по-полезни неща.
http://www.wowdetox.com/
А ако вече е късно какво може да направя? :/
играя от 3 години около 4-5 часа дневно... рядко излизах..
а вече изобщо не играя никакви игри от 3-4 месеца и само футбол и излизане с приятели....
Моля помогнете...какво да сторя...искам да сам постарому
????????? ? :C
Значи вече си нормален, но си с мислите за играта и се чувстваш маняк.. Ще го забравиш, споко![]()
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Играй като си се играе, няма проблеми. И аз като бях по-малък играех по цял ден я някое ММО, я Diablo. С възрастта ще ти омръзне и сам ще си спреш или няма да имаш време.
Аз спрях проблема е ,че се чувствам странно...
Трябвали са ти 3 години играене за да се почувстваш странно, не очаквай от 3 дена въздържане от игри да се оправиш, трябва си време![]()
Моля помогнете след колко горе долу време ще се оправя? :с
?????????????????
Последно редактирано от Verminaard : 06-19-2012 на 15:06
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Някой друг с по-сериозно мнение?
????????? :C
Виж,нека го кажем така: Ще се оправиш.Ние не сме гадатели,за да ти кажем точно колко ще ти отнеме.Просто не влизай в тези игри,заживей в истинския свят и това е.След време(предполагам,че два-три месеца,щом искаш точно време)ще забравиш за игрите.Не очаквай някой да ти даде супер гениално мнение(факт е,че дори ти не знаеш какво да направиш).Идеите,които ти даваме,сигурно вече си ги обмислил,така че просто ги изпълни.
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Дали да отида на психиатър? Знам,голям параноик сам но от вашите савети и думи ми става някак по-леко ...Моля да споделяте мненията си.. ;/
изкачакай малко все пак си се облъчил на макс като наркотик е понякога но нищо сериозно като си мислиш постоянно '"О колко съм облъчен " и нищо друго не ти е в главата дори да не си пак ще се чустваш така просто прави работи които ще те разсейват от тези мисли (до колкото може де сиг в момента само за това си мислиш катоо гледам колко си параноясал) ще ти МИНЕ много ясно ...
И някой ползва хееерооооин и някой ползва хееероооин.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@