.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Град
    България
    Kaто за начало намали малко игрите. Излизай с повече с приятели, намери ли някакво хоби, например спорт. Може да започнеш да тренираш Street Fitnes или нещо друг, футбол, лека атлетика и др. Така ще намериш нови приятели.

Само заглавието прочетох и разбрах как се чувстваш. Това е просто период. При мен отмина. Един ден останах вкъщи, мислих твърде много и цялата следваща седмица бях като в мъгла, все ми беше тая за който и да е и просто се носех... Минава. Стегни се, измаряй се, хаби енергия и живей на макс и просто ще ти мине.

нечие друго мнение приятели? вярно и аз така се чувствам че не сам така а това ми е само в мисълта...проблема е че не знам какво ми е сам не мога да си го обясня.. о.О

Топни чушлето в на някоя кака крушата и ще се оправи работата

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    На колко години си ???
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

14 навършени някои други мнения?

Голям фен Аватара на besso
    ти кво, продължаваш ли да играеш?!

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Момче, геймър съм от 10 години, всякакви игри са ми минавали през ръцете и най вече мморпгта, сега ходя на работа и нямам време да дигам лвл по цял ден, затова си джиткай щом ти е кеф, немаш проблеми
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Голям фен Аватара на besso
    Доста безотговорно да му дадеш такъв съвет. Това, че на теб игрите не ти действат зле(което е малко под въпрос като ти гледам аватара и коментарите), незначи, че при всички е така. Става въпрос за психиката на дете. Като искаш играй си, но не давай подобни лоши съвети на хора с проблем. Нека хлапето да бъде здраво и да живее в реалния свят, не в измислен.

Цитирай Първоначално написано от besso Виж мнението
    ти кво, продължаваш ли да играеш?!
    Не Напълно приключих с тази игра

Голям фен Аватара на notlike
    Приключи с ТАЗИ игра, почна следващата. Постави си рамки бе, момче! Това, че няма какво да правиш, не значи да си убиваш живота с 3D джитки. И аз бях зарибен на ЛоЛ, ама реших, че не си заслужава заради идиотите, които я играят, и заради това, че тя ми убива бъдещето. Пък и когато почнах работа, нямах време, та оттам загубих и интереса си към виртуалния свят. От него няма какво да спечелиш, освен да носиш очила 38-ми диоптър... ти си решавай - да си погубиш здравето, за да развиеш 1-2 героя, или да направиш нещо и полезно, и приятно, като да спортуваш навън, да се видиш с приятели, или да поработиш нещо малко, но за твое лично удоволствие. Може и хоби да си намериш, като фотография, рисуване или каквото ти душа иска. Аз ако можех да върна годините, в които си погубих здравето покрай ЦС, Фифа, ЛоЛ, УоУ и какви ли не простотии.... ама, уви, няма връщане назад!
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Просто забрави за играта и си хвани гадже-правете нещо заедно или ходете някъде!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си