.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Мюсли

Мюсли

Исках да попитам ,какво ви е мнението за мюслито ,като храна за закуска ? Също така ,кои видове мюсли ,се доближават до така наречените полезни храни ии вие от кои видове си взимате ?
    P.S съжалявам ,ако вече има такава тема ,но аз никъде не успях да намеря.
    Последно редактирано от Sweet41 : 05-30-2012 на 18:44
    Спрях ли ти нета кучко проклета -_-

Аз например всяка сутрин закусвам с овесени ядки,кисело мляко и 1 лъжица мед,страхотно вкусно ми е и здравословно!

Цитирай Първоначално написано от Mirelaa Виж мнението
    Аз например всяка сутрин закусвам с овесени ядки,кисело мляко и 1 лъжица мед,страхотно вкусно ми е и здравословно!
    +1 ,а на въпроса "какво мюсли" ,на Фамилия Никола е доста добро и е без добавена захар. Като цяло гледай съдържанието на опаковката и сама преценявай.
    П.С най-добрия и здравословен вариант е мюслито ,без добавена захар.
    Don't Change for Anyone, but Yourself.

Благодаря за информацията аз досега си взимах само на Нестле ,но сега като се загледах в него има добавена захар :/ Така че ,ще опитам това на Фамилия Никола ,пък ще видим.

Наистина е много вкусно, но не го правя всеки ден.

Мега фен Аватара на strawberry88
    И аз препоръчвам Фамилия Никола!!!

Благодаря на всички за отговорите.

Супер фен Аватара на lqlq89
    +1
    Аз ги ям с прясно мляко. А овесените трици в кисело.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Голям фен Аватара на cheburashka
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    И аз препоръчвам Фамилия Никола!!!
    и аз, мнооого е вкуснооо!!! аз си слагам 2-3 супени лъжици и го заливам с чаша прясно мляко, оставям го 15-20мин най-много да омекне и го ям, даже не слагам мед, вътре има стафиди и какво ли не и е супер

А да попитам ,понеже преди си го взимах от един магазин до нас ,но скоро го затвориха и не мога никъде на намеря мюсли-то на Фамилия Никола. Та въпроса ми е ,вие от къде си го купувате ?

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    За какво ти е мюсли със сушени плодове като има толкова много пресни в момента? Аз закусвам сутрин с овесени ядки като ги сварявам в микровълновата с вода,изцеждам излишната вода,ако е останала такава,слагам им кисело мляко режа няколко ягоди и 3-4 капки подсладител.Може да не е най-нискокалоричния вариант,но ми е вкусно и ме засища.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от blackcat82 Виж мнението
    А да попитам ,понеже преди си го взимах от един магазин до нас ,но скоро го затвориха и не мога никъде на намеря мюсли-то на Фамилия Никола. Та въпроса ми е ,вие от къде си го купувате ?
    От Кауфланд.

Голям фен Аватара на cheburashka
    да, и аз само в Кауфланд съм го виждала

Благодаря за информацията ,явно ще се разходя скоро до Кауфланд. ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си