Исках да попитам ,какво ви е мнението за мюслито ,като храна за закуска ? Също така ,кои видове мюсли ,се доближават до така наречените полезни храни ии вие от кои видове си взимате ?
P.S съжалявам ,ако вече има такава тема ,но аз никъде не успях да намеря.
Последно редактирано от Sweet41 : 05-30-2012 на 18:44
Спрях ли ти нета кучко проклета -_-
Аз например всяка сутрин закусвам с овесени ядки,кисело мляко и 1 лъжица мед,страхотно вкусно ми е и здравословно!![]()
Благодаря за информацията аз досега си взимах само на Нестле ,но сега като се загледах в него има добавена захар :/ Така че ,ще опитам това на Фамилия Никола ,пък ще видим.![]()
А да попитам ,понеже преди си го взимах от един магазин до нас ,но скоро го затвориха и не мога никъде на намеря мюсли-то на Фамилия Никола. Та въпроса ми е ,вие от къде си го купувате ?![]()
Don't Change for Anyone, but Yourself.
За какво ти е мюсли със сушени плодове като има толкова много пресни в момента? Аз закусвам сутрин с овесени ядки като ги сварявам в микровълновата с вода,изцеждам излишната вода,ако е останала такава,слагам им кисело мляко режа няколко ягоди и 3-4 капки подсладител.Може да не е най-нискокалоричния вариант,но ми е вкусно и ме засища.![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
Благодаря за информацията ,явно ще се разходя скоро до Кауфланд. ;д
Don't Change for Anyone, but Yourself.