- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Слагам се на горещия стол!
Защо постваш любимите ми във фейсбук, ма оу?
Искаш ли да направим оргия с тях?
Защо времето е такова?
Защо постваш любимите ми във фейсбук, ма оу? За пиф ли става въпрос!? И АЗ МНОГО ГИ ОБИЧАМ!
Искаш ли да направим оргия с тях? мое ли само да гледам, ама ако може и Димо да пее!?
Защо времето е такова?тука пече слънце! :Д
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Ако нямах може би да! Ама трябва и да пее! ОБИЧАМ!
Хахахах тука цял ден слънцето гърми :Д
ще пее и ще свири със сигурност... макар че той и като говори пак е кеф да го слушаш
До каква степен си мотивирана да търсиш успех и доколко ти допада мисълта за самоусъвършенстване?
Харесваш ли логиката?
Какво цениш най-много в хората?
Ако дадено нещо не е правилно, но ти се иска, би ли го направила?
Живееш ли за момента?
Доколко се водиш от емоциите си?
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
До каква степен си мотивирана да търсиш успех и доколко ти допада мисълта за самоусъвършенстване?
Харесваш ли логиката? по принцип доста съм мотивирана да успея, единственото, което до някъде попарва мотивацията ми е, това че реализацията няма да е много .......Обикновено мисълта ми е, че винаги мога повече и желая и да мога, и да зная повече : )Така че мисълта за самоусъвършенстване ми допада : )
Какво цениш най-много в хората? Искреност, чувство за хумор
Ако дадено нещо не е правилно, но ти се иска, би ли го направила? Според зависи за какво говорим, ако много ми се иска ще го направя
Живееш ли за момента? Старая се
Доколко се водиш от емоциите си? Понякога изобщо, а понякога само от тях!
Явно не си толкова пропаднала.
Колко често ти се случва да забравяш?
А да изпадаш в дълбоки мисли?
Имаш ли си критерии по които оценяваш хората и ако да - какви са те?
Имаш ли някакъв талант?
Би ли била доброволец в някоя благотворителна организация?
Мислиш ли, че има хора за които си странна?
Какво е първото нещо което би направила ако имаш най-голямата власт на света?
Занимавала ли си се с музика?
Можеш ли да играеш хоро?
Братя/сестри?
Интересно, много интересно. Мисля, че съм на път да намеря отговор на един от въпросите, който ме тормозеше.
Харесваш ли логиката? (забрави да ми отговориш последния път)
А физиката?
А науката като цяло (това, което се разбира под "science")?
Писах ти и ЛС с два въпроса, които не са лични или странни, но не искам хората да знаят, че си правя изводи на базата на тях :Д
едит: LordOfLight сте достигнали лимита на запазени лични съобщения и не можете да приемете повече съобщения, докато не направите място.
:с
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Явно не си толкова пропаднала. бахти прозрението :Д:Д:Д:Д
Колко често ти се случва да забравяш? пфуууу ако не е важно ми се случва много често, аз съм казвала, че ако главата ми не е закрепена на раменете досега да съм я забравила някъде...
А да изпадаш в дълбоки мисли? Пфу вглъбен човек съм, имам си някакъв мой собствен свят, в който доста често се затварям и мисля, и мисля! Ходила съм на курс по приложна психология, където ме определиха като МЪГЛА!
Имаш ли си критерии по които оценяваш хората и ако да - какви са те? Държанието, акъла, чувството за хумор (мразим хора без такова!)
Имаш ли някакъв талант? Иска ми се да вярвам, че имам! От малка се занимавам с какви ли не неща, ходила съм на народни и модерни танци, занимавала съм се с бойни изкуства, рисувала съм, играла съм в театрална трупа и пиша поезия (много рядко и тук таме някоя прозичка) Единственото което ми остана до сега е поезията, даже преди месец излизах на сцена в родния ми град с литературния клуб
Би ли била доброволец в някоя благотворителна организация? Зависи от каузата...абе бих!
Мислиш ли, че има хора за които си странна? за много хора съм странна
Какво е първото нещо което би направила ако имаш най-голямата власт на света? фу бе не ми се отговаря на толкова сериозни въпроси! Много неща бих направила не мога да си избера честно казано!
Занимавала ли си се с музика? може би музиката е единственото нещо, с което не съм се занимавала :Д:Д:Д Ако смяташ за занимавка да си пея винаги когато и където мога, то да :Д
Можеш ли да играеш хоро? Мога бе! Право, еленино, дунавско и т.н.
Братя/сестри?само дете съм, за което понякога доста съжалявам, но пък от друга страна има доста предимства
Интересно, много интересно. Мисля, че съм на път да намеря отговор на един от въпросите, който ме тормозеше.
И какъв е той?!
Харесваш ли логиката? (забрави да ми отговориш последния път) Абе харесвам я, което не значи че ми се отдава де, макар че много ми се иска :Д:Д
А физиката? Ол има някои раздели от физиката, които много харесвам! Още помня как, като бях малка взимах на майка ми учебниците и четях! Дам !
А науката като цяло (това, което се разбира под "science")? До някъде....
Писах ти и ЛС с два въпроса, които не са лични или странни, но не искам хората да знаят, че си правя изводи на базата на тях :Д
ок
едит: LordOfLight сте достигнали лимита на запазени лични съобщения и не можете да приемете повече съобщения, докато не направите място.
Освободих място питай на воля
Хареса ли ти БизистенчитУуУуУ??
Видя ли тепетата ?
Защо мразиш бира и мусака ?
Creative Technologie
]Хареса ли ти БизистенчитУуУуУ?? Безистена е много приятно заведение, единственото, което не ми хареса е, че затваря много рано!
Видя ли тепетата ? ами не, сега септември месец очаквам да ме заведат да разцъкам! Знам само, че вечер античния е много красив!
Защо мразиш бира и мусака ?не богохулствай!
радвам се че зададох най - яките въпроси
6б3З10
Как се прогресира в България?
Би ли пяла чалга примерно срещу заплащане?
Верно ли е, че момичетата поне веднъж са си мислели за проституция като допълнителен доход?
В коя област се чувстваш най-веща?
Пусни ни някоя твоя любима песен от детството ( АМА НЕ НЯКЪВ ГАДЕН МЕТЪЛ !)
Не те познавам много, засичала съм те 1-2 пъти във форума, но все пак да питам. Видях, че си ми съгражданка.
1. Любимо място във Варна?
2. Защо реши Варна и защо ВИНС-а?
3. Откъде идваш родом?
4. Как върви във Винс-а? Върви ли по очакванията ти?
5. Колко често ходиш по моловете?
6. Любим ресторант/кафе/клуб във Варна?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Как се прогресира в България? трудно и с връзки!
Би ли пяла чалга примерно срещу заплащане?срещу никакво заплащане не бих
Верно ли е, че момичетата поне веднъж са си мислели за проституция като допълнителен доход?аз поне не съм, за другите момичета не мога да гарантирам
В коя област се чувстваш най-веща?май нямам точно определена, тук таме имам познания, никога няма да съм напълно доволна от себе си
Пусни ни някоя твоя любима песен от детството ( АМА НЕ НЯКЪВ ГАДЕН МЕТЪЛ !пусни си ульбка или детство мое тогава
1. Любимо място във Варна? морската градина, плажа, има една пицария в Левски евридей, китайския ресторант чжоу :Д:Д:Д
2. Защо реши Варна и защо ВИНС-а?във Варна искам да съм от малка, а ВИНС-а дойде в последствие, заради маркетинга от който не съм много доволна де...
3. Откъде идваш родом?малък град близо до Шумен, казва се Търговище
4. Как върви във Винс-а? Върви ли по очакванията ти? ни най-малко, очаквах много повече като образование, като преподаватели и т.н.
5. Колко често ходиш по моловете?рядко, не бих казала, че съм чест посетител
6. Любим ресторант/кафе/клуб във Варна? ресторант-ЧЖОУ, кафе- нямам, клуб.....еее спирит оф рок
Такааа иска ли още някой да пита?!
Ще отговарям още малко
Ще празнуваш ли днес ?
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
ако някой се навие да празнува с мене да!
Аз съм навит като пружината на онези детски колички от едно време... не знам има ли ги още![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
настъпвала ли си ако/акита?
коя поза ти е любима??
днес прави ли секс>?
прави ли ти се секс в момента?
имаш ли гъдел??
баща ти знае ли че правиш секс?
без или със кондом ти харесва повече?
бъркали ли са ти с 2ве пръстчета > знаеш къде??
приятелят ти искал ли е да му дадеш в дупето?
6б3З10
кои те?????