като слушаш метал клатиш ли си главата мощно- клатех я преди, ама после много боли, вече се въздържам
а блъскаш ли я в бюрото- ми не
случвало ли ти се е да се замисляш за това колко много невинни буболечки си изтрепала така- разбирам го по два начина и по двата не
ако ти предложат пари ще се съгласиш ли да работиш за хората като си пускаш някой див метал (примерно СлипКнот) и си блъскаш главата върху бюрото така че да убиваш бобулечките и да плашиш оцелелите-бахаххаахахах! неееееее! хахаха ок посмях се!ДИВ МЕТЪл=СЛИПНОТ
ако случаен човек те спре на улицата и те пита когато си била девети клас колко си изкарала по математика и дали обвиняваш госпожата си за оценката си ако не е висока ти какво ще му кажеш-изкарала съм 6ци, най-ниската ми оценка е 4ка и то веднъж, винаги съм имала предимно 6ци, обичах математиката
яздила ли си скейборд-введнъж съм се качвала щях да се пречукам кат куче
ако някой човек ти се обади на телефона и каже - ало аз съм водопроводчика какво става - какво ще му отговориш-хуя ми стаа, баси въпроса
ако джони деп ти се обади на телефона и каже - ало аз съм водопроводчика какво става - какво ще му отговориш-надявам се на теб да ти става
колко кг вдигаш от лежанка-120
мислиш ли че ако си направим състезание - кой по-бързо ще язди баба си на конче - ще спечелиш? не ме подценявай момиче-тва е глупаво
ядеш ли бобулечки- почти всякакви мразя да ги гледам кво остава да ги ям