- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Слагам се на горещия стол!
Явно не си толкова пропаднала. бахти прозрението :Д:Д:Д:Д
Колко често ти се случва да забравяш? пфуууу ако не е важно ми се случва много често, аз съм казвала, че ако главата ми не е закрепена на раменете досега да съм я забравила някъде...
А да изпадаш в дълбоки мисли? Пфу вглъбен човек съм, имам си някакъв мой собствен свят, в който доста често се затварям и мисля, и мисля! Ходила съм на курс по приложна психология, където ме определиха като МЪГЛА!
Имаш ли си критерии по които оценяваш хората и ако да - какви са те? Държанието, акъла, чувството за хумор (мразим хора без такова!)
Имаш ли някакъв талант? Иска ми се да вярвам, че имам! От малка се занимавам с какви ли не неща, ходила съм на народни и модерни танци, занимавала съм се с бойни изкуства, рисувала съм, играла съм в театрална трупа и пиша поезия (много рядко и тук таме някоя прозичка) Единственото което ми остана до сега е поезията, даже преди месец излизах на сцена в родния ми град с литературния клуб
Би ли била доброволец в някоя благотворителна организация? Зависи от каузата...абе бих!
Мислиш ли, че има хора за които си странна? за много хора съм странна
Какво е първото нещо което би направила ако имаш най-голямата власт на света? фу бе не ми се отговаря на толкова сериозни въпроси! Много неща бих направила не мога да си избера честно казано!
Занимавала ли си се с музика? може би музиката е единственото нещо, с което не съм се занимавала :Д:Д:Д Ако смяташ за занимавка да си пея винаги когато и където мога, то да :Д
Можеш ли да играеш хоро? Мога бе! Право, еленино, дунавско и т.н.
Братя/сестри?само дете съм, за което понякога доста съжалявам, но пък от друга страна има доста предимства
...don't care what I've become but fear what I am becoming...