- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- запознанство в фб.
кажете ми как да се запозная с някой чрез фб? Питам, защото няма как да се запознаем на живо, защото сме от различн градове.
пп: моля давайте идеи без да спамите излишно!!
Оу ДЖИЗЪС, take her away!!!
Има си едно бутонче там "съобщения" отиваш там,пишеш - здравей , аз съм еди коя си, от еди къде си.
Принципно запознанството с ФБ е такъв шит,но понякога тръгват нещата.
maDamn
Обясниха ти за бутона "съобщение", след като го отвориш пишеш - "asl, плииийссс, dude"
може първо да го сръчкаш и ако ти отговори на сръчкването да продължиш. Когато започнете да се ръчкате по-продължително му напиши нещо от сорта на "ей ръчкало" и готово. :![]()
А няма кво да чака - пише ЛС "Здравей, аз съм Мими от Пирдоп" примерно. Ако ти отговори се кефиш, ако ли не - следващия.
Макар че защо ще си трупаш приятели от други градове, с които няма да се виждаш остава загадка за мен.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Eй т'ва как действа.. си нямаш напредстава :д Ако си му симпатична ще те сръчка.. даже ако почнете да се ръчкате продължително той ще ти пише (възможно е) ако не.. ти му пиши..
Апък и не е задължително.. просто му пиши здравей.. ако ти отговори .. след това ще започнете да си пишете и т.н.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
До преди време всички се притесняваха от запознанствата на живо и искаха съвети.
Сега хората започнаха да се чудят как и във фейсбук да завържат разговор.
Не искам да си представям след време още пред какви "трудности" ще сме изправяни.
И спря да се върти за миг земята..
Добре, че нямам вече фб..
Иначе това с ръчкането не е лоша идея като цяло.
Така ми липсва mIRC...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Хохохоооооо, IRC беше голяма зарибявкаБеше много забавно там
![]()
За тва ми липсва....
Имам много приятни спомени от там xD
П.П. - дори майспейс беше по-готин от шибания фейсбук оО
Не знам, не съм ползвала майспейс
Ми готино беше.. ама умре заради фейсбука![]()
Well, facebook is the new reality...
Sad but true..
Лошото е, че децата вече не правят разлика и за съжаление, липсата на тоя живия контакт се усеща все повече.
Факт, отдавна не му обръщам внимание. Колкото и да го оплакваме няма да се промени. Дебилщината расте с всеки изминал ден. Не че ние сме били цветенца, ама пак бяхме по-добре.
Не ви знам и вие колко сте били добре.
Аз като растях, нямаше толкова компютри наоколо, за социални мрежи да не говорим.
Аз пък не мога да разбера защо всички се оплакват как ФБ развалял социалния им живот и тн, обаче всеки от "оплакващите се" си има профил там. Не може да обвинявате другите в нещо, което правите и вие самите,чудите се как хората контактуват все повече и повече по фейсбук, а в следващия момент се ръчкате с гаджето там, вместо да излезете да пиете едно кафе заедно. Аз смятам, че фейсбук е шит и затова нямам регистрация, обаче е глупаво хора,които също не го харесват, да прекарват часове от ежедневието си,поствайки разни неща на стената си.
Е, к'во като имам ? Т'ва пречи ли да твърдя, че е пълна глупост, при все че го отварям веднъж дневно, за да видя дали някой, с когото на този етап нямам възможност да контактувам лице в лице, ме е търсил. Аз негодувам за това, че като цяло социалните интернет мрежи стават предпочитана алтернатива за комуникация и кореспонденция като цяло пред реалната (очи в очи) такава.
И защо пък да не се видят и да си продължат приятелството?!
Аз лично имам поне 4-5 човека,с които съм се запознала в нета и редовно си ходим на гости и се виждаме.Стига да си паснат не виждам к'ъв е проблема
По темата:Ами драсни му едно ЛС или го сръчкай ... К'во толкова сложно има?!Пууу,на вас ви е трудно да завържете разговор с непознат в нета,а к'во ли щеше да е ако този непознат го бяхте срещнали на улицата и искахте да се запознаете ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Щото не видях авторката да има желание и възможност да ходи в други градове. Не е работа това в различни градове да сте за по принцип. За известно време - може. Иначе приятелство няма. Просто познати, които се виждат от време навреме.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не съм съгласна с теб ама айде ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!