- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- първа среща
Здравейте ! запознах се с едно момче в интернет и скоро може би ще се видим .. мн ми е странно защото нямам честно казано опит с първите срещи, особено с непознат и търся съвет от вас .. как трябва да се държа ? за какви теми да си говорим ?
Разгледай темата на In The Face, малко по-надолу.
Бъди себе си, колкото и изтъркано да звучи. Пък спокойно и той ще се притеснява.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Дръж се така сякаш ти е някой стар приятел.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не го наричай първа среща, стресиращо е.
Облечи се както обикновено, може би се постарай една идея повече. Колко сте близки?
Направете си го забавно, разходете се, говорете си, смейте се![]()
Запознала си се през интернет? добре.но на колко години си?
Много сте притеснителни бе хаха.. Иначе в интернет колко ви знаят устите...
Ако си допадате с твоя човек темите една след друга сами ще се редят.. Най важното е да не ти пука и тва е
За да не отварям нова тема, ще попитам и аз един въпрос за първата среща.
Запознах се с едно момиче. Тя е първото ми по-сериозно гадже, въпреки че съм почти на 16, едва сега ми се случва и на мен, но това е друга тема, да не се отплесвам.
Досега не съм излизал на срещи с момичета и нямам представа как вървят нещата.Като за първа среща разбирам, че аз трябва да платя сметката, това е ясно. Но оттогава нататък, какво правим? Винаги, когато излезем на кафе, пица или някое друго заведение се очаква аз да плащам? Не че съм някакъв закапал тип, ама не съм и от най-богатите.
![]()
Та, въпросът ми е: момчета, винаги ли вие плащате сметката, или по някой път си я поделяте с момичето? Момичета, винаги ли очаквате от момчета да плаща за всичко, или понякога и вие взимате инициативата?
Аз не обичам да ми плащат всичко ;д Даже ми става неудобно. Далеч не си длъжен да й плащаш. Ако няма пари може да й услужиш и чат пат дори да има може да я почерпиш, но не е нужно това да е всеки път. ;д
nigga stole my bike
И аз не обичам приятелят ми да ми плаща сметките. Чат-пат да ме почерпи едно кафе/хапване-да, но постоянно-в никакъв случай.
Какви са тези стари виждания? Черпиш, когато имаш повод, а не "ей така". Няма значение дали си заможен, или не. Всеки плаща своето, а понякога делите (когато е справедливо. Това не включва да изядеш работи за 250 лева в заведение, момичето да изяде за 10 и да делите..)
А относно темата на авторката: за мен в първите срещи най-важното е не какво си говорите, защото в по-голямата си част ще е абсолютна безсмислица (и все пак е далеч по-добре от от житейските работи, които можеш да обсъждаш с приятели, но не и с потенциална цел освен ако не искаш да отегчаваш допълнително) - мълчанието има най-голяма роля. Все ще има момент, когато репликите ще се изчерпят и тогава ще стане интересно - ако ви е приятно, значи всичко е ОК. Ако стане едно тегаво, аха.. няма да я бъде. И понеже си момиче, ти трябва да дадеш ЗНАК, в случай, че имаш симпатии. Покажи заинтересованост, но не слагай рано картите на масата![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.