- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво мислите за ..
Много трудно.
Това,което предстои да ти кажа не е общоизвестен факт.Разказа ми го една лилава баба с халка на носа и Слънчо вместо коса(бях пийнал,може и да съм сънувал.Обаче историята е вярна!!)
Всеки човек се ражда със специална аура около тялото си,което варира в зависимост от датата ни на раждане.Доста хора дори и не подозират за нея ,тъй като тя най-често не се проявява през целия ни живот.Ако обаче се опиташ да имаш каквито и да било отношения с някой,роден на същата дата като теб, въпросната аура не ви позволява да се приближите на повече от 3 метра един от друг. Така че макар и връзката да е възможна, ще трябва да се примирите с липсата на каквато и да била физическа интимностВсе пак ИМА начин за преодоляване, но е вселенска тайна и бабата изрично ме предупреди да не казвам на никого. Третото ми око обаче ми казва, че ти си добро човешко същество,затова ако ми пишеш на ЛС бих могъл да ти я дам. Не знам защо изобщо го има това .Тъкмо питах бабата,когато пък взе,че се появи и нейият дядо-той пък беше зелен на розови ивици,върви разбери...(поне имаше нормална оранжева коса)- и беше още по-леш пиян и от мен,затова реших да се изнасям,докато не са ми играли някой жълт бастун в главата.Вечер само обикалям насам-натам,наливайки се с уиски и надяващ се пак да я срещна,но уви...
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead