Здравейте, момче съм на 17 и имам приятелка от 3 месеца, което за повечето хора е малко, но се случиха много неща през това време и за мен е много като се счита, че най-дългата ми връзка е била 4 месеца. Карали сме се, сдобрявали сме се и двамата се ревнувахме много, но напоследък да речем последния месец сме нямали кой знае какви караници и всичко вървеше идеално. Преди един месец тя искаше да скъса с мен по неопределени причини и не можа и си останахме заедно. Винаги ми казва, че ме обича повече отколкото аз нея, но последната седмица започна да ми намеква, че е било най-добре да си сам(демек да не си във връзка). И по-предния ден ми каза пак обичам те, а вчера ми каза, че иска да е сама и иска да се разделим....... Попитах дали има друг, а тя ми отговори, че няма и не ми даде обяснение, просто искала да е сама.... Аз това не го разбирам при положение, че нямаме проблеми и всичко върви добре...просто гадно ми е, защото я мислех за сериозно момиче, а тя ей така да ме зареже..... яд ме е за това което сме правили заедно и как тя ей така го прекрати всичко... просто защото искала да е сама. Много ми е мъчно в момента, аз че ще я преживея то е ясно, но не мога да я разбера, а не смея да й ходя след гъза и да я питам постоянно.....