Здравейте, с бившото ми гадже бяхме заедно около2 месеца. Беше хубаво, но аз скъсах с него, поради много различия на края. Той искаше да му простя, защото той си беше виновен, но аз вече не исках.
Минаха се около 5 месеца и той си хвана приятелка, от която аз ревнувах или имах странно чувство като ги видя.. Извиних му се за грубото държание, когато скъсахме и той разбра че искам да сме заедно. Излязохме 1 път докато беше с нея, но аз му казах че не искам да се бъркам в отношенията им.Сега те скъсаха, но не заради мен .. Той ме потърси пак и просто не се чувствам добре .. имам същото чувство , както когато го отрязвах в предишната връзка. Винаги е знел как да се държи с мен и как да ме кара да се чувствам виновна. Много добър приятел е и може би искам да ми е такъв.. Как да го отблъсна. Помоли ме да излезем, но аз казах че ще си помисля, а той ми се развика че незнам какво искам.. един път му се извинявам друг път се дърпам :/ Много съм объркана.. от 5 месеца не съм имала приятел и свикнах да съм сама .По ми е добре така.. Как да му обясня. Или да го помоля за неангажираща връзка .. Ох глупости :/