Момчето,с което ходя има много по-различен стил от моя... Аз нямам нищо против и за мен това няма значение,но хората около мен постоянно го 'сватосват' един вид с най-добрата му приятелка(П.).Постоянно под снимките им във фейса пишат коментари 'Ауу колко сте сладки,колко си отивате' и тн. Тя е хубаво и умно момиче(но заминава да учи в чужбина-мухаха ;д ) и да,имало е случаи ,когато съм ревнувала от нея.Все пак вярвам,че са само приятели и ако са искали да бъдат заедно до сега да са го направили...
Когато застана до него и то си личи,че сме различни и един вид ,че не си отиваме и дори сме противоположности.Гадно ми е че хората около мен все едно не забелязват,че съм с него.От един квартал сме и него го познават много и като сме заедно момичетата ме гледат все едно съм им изяла закуската.Даже един близък приятел един път ми вика "Оо ми аз мислех,че с П. са гаджета,че с тебе ли е тръгнал?!?! Нали знаеш,че тя е мнооооого яка мацка" . И аз останах като ...нямам думи.Имам чувството,че никой не е 'за' да съм с него,само ме питат как така сме тръгнали.
Нямаме снимки заедно,не афишираме с връзката си,която е от 2 месеца ...
Иде ми някой път ей така да застана пред всички и или публично да се линчувам,или да съм в целия си блясък и да им покажа ,че не са прави...но нямам смелост...Той иначе не се срамува от мен,запознавал ме е с приятелите си(някои от тях),но и може би му е готино така да му чешат егото с тази МАЦКА или с някоя друга,а и не виждам да забелязва,че аз определено липсвам от картинката.Не искам да му го казвам,защото искам сама да си постигна целта.
Дайте съвет ,какво да направя?Омръзна ми от тоя игнор и неодобрение!