.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54

Hybrid View

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Освен да се смея на някои хора, не знам к'во друго да направя... Дори няма да си отварям устата. Хах !

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Въпросът винаги е човек да си се харесва сам. Честно, ще ви е кеф ли половинката ви да се облича по определен начин, който не харесва и я кара да се чувства некомфортно само, за да ви угоди? Имала съм тази мъдра дилема. Знам, че Радослав обожава токчета. Е да, ама на 5-часово упражнение по химия, в което си абсолютно и само на крак и тичаш през масите за съединения да не би да скочи температурата с някой градус и да правиш всичко наново, няма как да изкарам на 12см токче. Та ми се случва да се покатеря на такова главно, когато сме двамата само. И би ми станало супер тъпо, ако някой седне да обяснява как П./М./В./Ю... е много по-подходяща за него, защото е филолог, примерно, и седи по цял ден на едно място та не и е проблем да е нон стоп с високи обувки. Човек трябва да се чувства комфортно в дрехите си, в обувките си, със своя си стил. Тогава се държи различно. Усмихва се, забавлява се, общува по-пълноценно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Нали се обичате, кво му се чудиш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си