.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Hybrid View

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Именно.
    Тия "проблеми" сами си ги създавате. Авторке, ако чакаш одобрение от всички, мъж няма да си намериш.

PinkPan7her, обувките и роклята ти са напълно ежедневни, а на гаджето ти комбинацията от тия дънки и сакото е просто убиец, буквално. Много странна представа за "официално" имаш, не знам защо така я натъртваш. И го казвам във връзка с това, че твърдиш колко е важно за теб облеклото.

Мен пък изобщо не ме интересува дали ще сме се съчетали с моя. Да си облича каквото иска, аз щом съм го харесала, съм харесала и стила му. Важно ми е аз сама как се обличам и да съм подбрала правилно тоалета за даден повод. Другите - спортни, официални, смешни, натокани, ексцентрични, каквито искат да са, това си е тяхна работа. И наистина само в България съм го срещала този "феномен" да се тръшкате толкова за дрехите на останалите.
    И са ми навити ръкавите, но не се вижда.

Искам твоя снимка. По възможност не с дрехите от бала и килограм грим. Интересно ми е критиците как изглеждат.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    И са ми навити ръкавите, но не се вижда.

Искам твоя снимка. По възможност не с дрехите от бала и килограм грим. Интересно ми е критиците как изглеждат.
    Държиш се като ощипана госпожица. Какви критици, какви пет лева? Длъжна ли съм да харесвам дрехите ти? Не съм. Обяснила съм защо изказах мнението си по този въпрос, иначе ми е все тая, ако щеш и гол ходи, пак няма да ми направи впечатление. Споменах вече, че не обръщам внимание и ми е напълно безразлично облеклото на останалите. По какъв друг начин да го кажа?

В този форум само 2ма човека ме познават и са ме виждали, няма да станат повече, снимка не чакай.

Приключих с този въпрос.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Държиш се като ощипана госпожица. Какви критици, какви пет лева? Длъжна ли съм да харесвам дрехите ти? Не съм. Обяснила съм защо изказах мнението си по този въпрос, иначе ми е все тая, ако щеш и гол ходи, пак няма да ми направи впечатление. Споменах вече, че не обръщам внимание и ми е напълно безразлично облеклото на останалите. По какъв друг начин да го кажа?

В този форум само 2ма човека ме познават и са ме виждали, няма да станат повече, снимка не чакай.

Приключих с този въпрос.
    Кво се засягаш, кат ти искам снимка?

Ето ти малко матрял за мастурбация. http://prikachi.com/images/941/4538941Z.jpg виждам, че ти харесват сака.
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Ето ти малко матрял за мастурбация. http://prikachi.com/images/941/4538941Z.jpg виждам, че ти харесват сака.
    Ще ми паднеш и не знам кой кого...

Сиси, много ясно, че е така. Говорим за лежерна разходка, не за упражнения в университета.
    Иначе и там има вариант - токчетата в торбичка и после с Радослав под ръчичка :д

Пък и си мисля, че ставаше дума за някакви съчетания от типа... елегантна мадама и някъв пич с коса до кръста и кубинки. Или няква арт мацка, дето ходи в цветовете на дъгата, и момче, което се облича като фешън (яркосини панталони и изправена косица :д).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си