.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Въпросът винаги е човек да си се харесва сам. Честно, ще ви е кеф ли половинката ви да се облича по определен начин, който не харесва и я кара да се чувства некомфортно само, за да ви угоди? Имала съм тази мъдра дилема. Знам, че Радослав обожава токчета. Е да, ама на 5-часово упражнение по химия, в което си абсолютно и само на крак и тичаш през масите за съединения да не би да скочи температурата с някой градус и да правиш всичко наново, няма как да изкарам на 12см токче. Та ми се случва да се покатеря на такова главно, когато сме двамата само. И би ми станало супер тъпо, ако някой седне да обяснява как П./М./В./Ю... е много по-подходяща за него, защото е филолог, примерно, и седи по цял ден на едно място та не и е проблем да е нон стоп с високи обувки. Човек трябва да се чувства комфортно в дрехите си, в обувките си, със своя си стил. Тогава се държи различно. Усмихва се, забавлява се, общува по-пълноценно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Държиш се като ощипана госпожица. Какви критици, какви пет лева? Длъжна ли съм да харесвам дрехите ти? Не съм. Обяснила съм защо изказах мнението си по този въпрос, иначе ми е все тая, ако щеш и гол ходи, пак няма да ми направи впечатление. Споменах вече, че не обръщам внимание и ми е напълно безразлично облеклото на останалите. По какъв друг начин да го кажа?

В този форум само 2ма човека ме познават и са ме виждали, няма да станат повече, снимка не чакай.

Приключих с този въпрос.
    Кво се засягаш, кат ти искам снимка?

Ето ти малко матрял за мастурбация. http://prikachi.com/images/941/4538941Z.jpg виждам, че ти харесват сака.
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Ето ти малко матрял за мастурбация. http://prikachi.com/images/941/4538941Z.jpg виждам, че ти харесват сака.
    Ще ми паднеш и не знам кой кого...

Сиси, много ясно, че е така. Говорим за лежерна разходка, не за упражнения в университета.
    Иначе и там има вариант - токчетата в торбичка и после с Радослав под ръчичка :д

Пък и си мисля, че ставаше дума за някакви съчетания от типа... елегантна мадама и някъв пич с коса до кръста и кубинки. Или няква арт мацка, дето ходи в цветовете на дъгата, и момче, което се облича като фешън (яркосини панталони и изправена косица :д).

Нали се обичате, кво му се чудиш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си