.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Отчаян съм

Здравейте ще разкажа какво ме притеснява надявам се от отговори без глупости, на 19 години съм и никога не съм имал приятекла, по стеснителен съм, нямам приятели, и се чудя какво да правя за напред тази година завърших, и незнам, искам да имам приятелка, но както казах нямам познати много броят се на пръсти, незнам какво да правя, отчаян съм.. не съм грозен... Посаветвайте ме нещо...

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Дишай през носа. На 19 години, току що завършил, ще отидеш в унивеситет и те първа ще изграждаш нови представи за себе си. Опитай се лятото да направиш някаква положителна промяна, тренирай разговор и завързване на контакти, отпусни се, релаксирай, почивай си, излизай. След това като влезеш първи курССС ще се запознаеш с много нови хора, гледай до тогава да си премахнал думичката "стеснителен" от речника си. Бъди по-освободен и всичко ще се нареди. Те първа ти предстоят толкова хубави емоции.
    Последно редактирано от In*The*Face : 06-02-2012 на 09:36

Приятелка няма да си намериш, докато седиш тука и се оплакваш в тоя форум. След като си завършил сега, ще идеш в уни, ще създадеш нови контакти и не се знае какво ще се случи от там нататък. Постарай се да се запознаваш с колкото може повече нови хора, да създаваш контакти и тн, защото ще са ти полезни за вбъдеще не само относно гаджета, а и в мн други работи.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на N1ksun
    Не си мислете че като отиде в уни , нещата ще се оправят от самосебе си ... Знам достатъчно хора , които станаха и по-затворени откъм момичета , ма пък поне доколкото виждам не им пука и не ги притеснява факта ... Имат си хобита хората живеят си както им е кеф .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    Дишай през носа. На 19 години, току що завършил, ще отидеш в унивеситет и те първа ще изграждаш нови представи за себе си. Опитай се лятото да направиш някаква положителна промяна, тренирай разговор и завързване на контакти, отпусни се, релаксирай, почивай си, излизай. След това като влезеш първи К У Р ще се запознаеш с много нови хора, гледай до тогава да си премахнал думичката "стеснителен" от речника си. Бъди по-освободен и всичко ще се нареди. Те първа ти предстоят толкова хубави емоции.
    не се сдържах...

Отпусни се! Намери общи интереси с някой познат и връзката сама ще се задълбочи. Създавай повече контакти с непознати. Излизай често. И вечното клише ''Бъди себе си!''

А, ако не ходя в УНИ? Тогава някакви идеи???

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    отиди на някое мащабно парти.. напий се.. натискай се с някоя готина мацка.. ако на другия ден ти се обади, значи всичко е наред
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    След това като влезеш първи кур ще се запознаеш с много нови хора
    Ко речи ?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от nqmam_dumi1 Виж мнението
    отчаян съм.. не съм грозен... Посаветвайте ме нещо...
    Разкарай първите две от системата си. Тук ти е проблема. И присъствай повечко в часовете по БЕЛ.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Вие ако сте завършили и не ходите в университет, а си търсите приятели, приятелка? Какво ще направите? Поставете се на мое място...

Град
    В мислите на хората
    Като начало ще спрем да мрънкаме, после ще си намерим работа и някое хоби. Приятелката ще дойде като си уредим живота.

Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цитирай Първоначално написано от eminem213 Виж мнението
    Отпусни се! Намери общи интереси с някой познат и връзката сама ще се задълбочи. Създавай повече контакти с непознати. Излизай често. И вечното клише ''Бъди себе си!''
    Вечното клише е основен проблем на много млади хора, които се правят на нещо, което не са, за да привлекат внимание. Момчето казва, че няма приятели, нормалният отговор е "излизай по-често и създай контакт". Толкова просто и нормално, пък било то и изтъркано.

Цитирай Първоначално написано от error92 Виж мнението
    Ко речи ?
    То въпроса е кво си мислиш до като пишеш, ама ей на, как една буква всичко издава. Засрамена отивам да се поправям...

Авторе, ами като няма да учиш, сигурно ще работиш или?!

Щом няма да ходиш в университет си намери работа. Там няма как да не завържеш някакви контакти..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Запиши се на курС по нещо.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Всичко с времето си.(колкото и клиширано да е вече).Няма как да станат нещата ,докато не престанеш да се самосъжаляваш.Гледай си изпитите сега,намери хоби,излизай повече.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Там е проблема, че май и няма да работя, нямам нужда от пари... просто нз какво да правя..............

Град
    В мислите на хората
    Нямам думи. Положението ти е трагично мой човек.

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Гадже лесно се намира, но подходяща... мисията невъзможна!

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    А как възнамеряваш да прекараш живота си?! Няма да учиш, няма да работиш?! Какво тогава ще правиш ;д Докато седиш тук във форума и чакаш някой да ти даде съвет как да си намериш приятели, няма да стане... Спри да се самосъжаляваш и се вземи в ръце...
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Нямам думи. Положението ти е трагично мой човек.
    Какво намекваш? Някой нещо друго да ме посъветва?

Град
    В мислите на хората
    Друго няма какво да те посъветват.

Не учиш, не работиш, чудиш се коя фуста да хванеш за да харчите парите на вашите, щото няма какво друго да правите.

Така представено как ти звучи?

Dr. Gregory House

Парите ги остави настрана, моя проблем е, че нямам приятели, и да работя, не е казано, че в работата ще стане нещо, относително е.... странно ми е как някакви смешни да ги нарека момченца с голфове и т.н. ходят с красиви момичета, а аз няма да казвам нещо, но съм пълната противоположност на това... просто чудя се от къде да започна... даже и приятели момчета нямам, чувствам се сам.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Оооооооф, аман от путки с патки. Стига си мрънкал, стегни се ! Еба ти и женчовците, бате. Такова мрънкало.. нищо чудно, че си нямаш приятелка !

Град
    В мислите на хората
    Намери си работа. Ама такава дето повечко време да ти отнема. Недей намесва момченцата с голфовете.

Твоя проблем е че имаш прекалено много свободно време, което не искаш да използваш по полезен начин.

Dr. Gregory House

Какво да те посъветваме? Никоя себеуважаваща се мадама няма да излезе с плужек, който нито работи, нито учи.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си