- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян съм
Здравейте ще разкажа какво ме притеснява надявам се от отговори без глупости, на 19 години съм и никога не съм имал приятекла, по стеснителен съм, нямам приятели, и се чудя какво да правя за напред тази година завърших, и незнам, искам да имам приятелка, но както казах нямам познати много броят се на пръсти, незнам какво да правя, отчаян съм.. не съм грозен... Посаветвайте ме нещо...
Дишай през носа. На 19 години, току що завършил, ще отидеш в унивеситет и те първа ще изграждаш нови представи за себе си. Опитай се лятото да направиш някаква положителна промяна, тренирай разговор и завързване на контакти, отпусни се, релаксирай, почивай си, излизай. След това като влезеш първи курССС ще се запознаеш с много нови хора, гледай до тогава да си премахнал думичката "стеснителен" от речника си. Бъди по-освободен и всичко ще се нареди. Те първа ти предстоят толкова хубави емоции.
Последно редактирано от In*The*Face : 06-02-2012 на 09:36
Приятелка няма да си намериш, докато седиш тука и се оплакваш в тоя форум. След като си завършил сега, ще идеш в уни, ще създадеш нови контакти и не се знае какво ще се случи от там нататък. Постарай се да се запознаваш с колкото може повече нови хора, да създаваш контакти и тн, защото ще са ти полезни за вбъдеще не само относно гаджета, а и в мн други работи.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не си мислете че като отиде в уни , нещата ще се оправят от самосебе си ... Знам достатъчно хора , които станаха и по-затворени откъм момичета , ма пък поне доколкото виждам не им пука и не ги притеснява факта ... Имат си хобита хората живеят си както им е кеф .
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
А, ако не ходя в УНИ? Тогава някакви идеи???
отиди на някое мащабно парти.. напий се.. натискай се с някоя готина мацка.. ако на другия ден ти се обади, значи всичко е наред
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Вие ако сте завършили и не ходите в университет, а си търсите приятели, приятелка? Какво ще направите? Поставете се на мое място...
Като начало ще спрем да мрънкаме, после ще си намерим работа и някое хоби. Приятелката ще дойде като си уредим живота.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Вечното клише е основен проблем на много млади хора, които се правят на нещо, което не са, за да привлекат внимание. Момчето казва, че няма приятели, нормалният отговор е "излизай по-често и създай контакт". Толкова просто и нормално, пък било то и изтъркано.
То въпроса е кво си мислиш до като пишеш, ама ей на, как една буква всичко издава. Засрамена отивам да се поправям...
Авторе, ами като няма да учиш, сигурно ще работиш или?!
Щом няма да ходиш в университет си намери работа. Там няма как да не завържеш някакви контакти..![]()
Запиши се на курС по нещо.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Всичко с времето си.(колкото и клиширано да е вече).Няма как да станат нещата ,докато не престанеш да се самосъжаляваш.Гледай си изпитите сега,намери хоби,излизай повече.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Там е проблема, че май и няма да работя, нямам нужда от пари... просто нз какво да правя..............
Нямам думи. Положението ти е трагично мой човек.
Dr. Gregory House
Гадже лесно се намира, но подходяща... мисията невъзможна!![]()
А как възнамеряваш да прекараш живота си?! Няма да учиш, няма да работиш?! Какво тогава ще правиш ;д Докато седиш тук във форума и чакаш някой да ти даде съвет как да си намериш приятели, няма да стане... Спри да се самосъжаляваш и се вземи в ръце...
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Друго няма какво да те посъветват.
Не учиш, не работиш, чудиш се коя фуста да хванеш за да харчите парите на вашите, щото няма какво друго да правите.
Така представено как ти звучи?
Dr. Gregory House
Парите ги остави настрана, моя проблем е, че нямам приятели, и да работя, не е казано, че в работата ще стане нещо, относително е.... странно ми е как някакви смешни да ги нарека момченца с голфове и т.н. ходят с красиви момичета, а аз няма да казвам нещо, но съм пълната противоположност на това... просто чудя се от къде да започна... даже и приятели момчета нямам, чувствам се сам.
Оооооооф, аман от путки с патки. Стига си мрънкал, стегни се ! Еба ти и женчовците, бате. Такова мрънкало.. нищо чудно, че си нямаш приятелка !
Намери си работа. Ама такава дето повечко време да ти отнема. Недей намесва момченцата с голфовете.
Твоя проблем е че имаш прекалено много свободно време, което не искаш да използваш по полезен начин.
Dr. Gregory House
Какво да те посъветваме? Никоя себеуважаваща се мадама няма да излезе с плужек, който нито работи, нито учи.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en