.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Вместо да намираш кусури на момченцата с голфовете се замисли ти какъв си. Всяка жена иска сигурност и бъдеще, а ти като не работиш, не учиш, смяташ ли, че можеш да й осигуриш такова? Аман от женчовци дето се мислят за повече от другите, а не осъзнават колко жалко изглеждат отстрани.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Застреляй се в главата...

За пореден път се обедих в манталитета на Българите. Да кажа нещо за хората които ме нарекаха женчо, нито знаете през какво съм преминал, че да нападате така, нито съм казал, че няма да се занимавам с нищо, просто се чудя какво да правя, но уви, май това дето трябва да направя е да се махна от България, тук се толерират както казах "ДУПЕТА" и "К*рви" Извинявайте, но е така, сега ще почнете да ме нареждате, че затова не мога да си намеря приятели. А Lunin не съм искал мнение от теб отиди си играй cs и мълчи. Благодаря на хората които ме посъветваха, и на тези които се заядоха.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Почти го докара на обидена кифла. Ако си минал през 101 неща, нямаше да говориш толкова въздухарски. Заминавай на терминал едно или две.

едит: вземи и едно букварче със себе си.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Виж за едно е прав., манталитета на българина. Типичния българин - винаги някой друг е виновен, но никога ние. А дори и да осъзнаваме грешката си, пак другите са виновни, щото сме "горди" да си признаем... Та и ти като един нормален българин момченца с голфове и не знам си кой още ти е виновен, но проблема определено не е в теб ! Айде със здарве, прати една картичка от Чужбина !

Здравей, завършващи красавецо.
    Ето го и моя съвет- излизай. Винаги щом те поканят някъде , излизай.
    Фейсбук също би ти помогнал- намери познати от града с, сближи се и с тях.
    Започвай разговори. Пиши...

Полека нещата ще се получат.

Голям фен Аватара на In*The*Face
    След като няма да учиш, няма и да работиш, но пък парите не са проблем започни да ходиш на курсове по нещо. Някакво хоби. Сега има какви ли не - фотография, рисуване, чужд език, спорт някакъв. Просто се занимавай с нещо, защото докато си седиш у вас няма как да намериш приятели и да създадеш контакти.

Когато отидеш в чужбина ще разбереш че Българина наистина е страшно злобен човек.От кой град/село си? Няма ли къде да се разхождаш?Паркове или по центъра...?

Повече от фен Аватара на babati
    Можеш да си седиш у вас или да се хванеш да правиш нещо с хора около теб и да направиш контакти. Не е случайно, че ленивостта е един от смъртните грехове. Много мъдрост има на някои места, но няма кой да слуша. Ако си ленив ще си получиш адът. Също и ако си чревоугодник и тнт.

Най добрият начин да намериш жената на мечтите си е да станеш мъжа на мечтите си .

Фен
    Град
    Vidin
    zdravei! pisah ti na li4no suob6tenie nadqvam se da otgovori6! a za tezi deto komenturat tuk i samo hulqt hi4 da ne im obru6ta6 vnimanie tuk v neta vseki gleda samo da si izbie kompleksite !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си