.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Как мислите?

Ако си купя речници и разговорници на френски мога ли да науча нещо.. имам желанието да знам френски, защото много ми харесва...

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    да, смятам, че можеш да научиш нещо, но всичко зависи от теб.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    може и да научиш по нещичко, ама да говориш свободно-Ъпсурд
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен
    Град
    Earth...
    Не, ученето на език не е нещо което се прави по 1 час на ден 2 пъти в седмицата...

Мойта даскалка по италиански сама си го е научила точно по този начин - с речници и сборници Но съм съгласна , че всичко зависи от теб . Късмет !

Сега идва лятната ваканция..и по цял ден да не скучая..мисля какво да правя.. колебая се между испански и френски.. вие какво предпочитате?

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Трябват ти 2 седмици да прекараш във Франция, за да научиш разговорния език.Аз уча френски, никога не съм ходил във Франция и не мога да говоря както мои познати, които са ходили за 1 седмица и сега го говорят доста добре, под доста добре имам предвид разбираемо.Нищо няма да можеш да научиш от тия речници сам.Езикът не е лесен.
    едит: Бих заложил на френски, става все по-говорящ с всяка измината година, и ще ти е от полза
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си