- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как мислите?
Ако си купя речници и разговорници на френски мога ли да науча нещо.. имам желанието да знам френски, защото много ми харесва...
да, смятам, че можеш да научиш нещо, но всичко зависи от теб.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не, ученето на език не е нещо което се прави по 1 час на ден 2 пъти в седмицата...
Мойта даскалка по италиански сама си го е научила точно по този начин - с речници и сборнициНо съм съгласна , че всичко зависи от теб . Късмет !
Сега идва лятната ваканция..и по цял ден да не скучая..мисля какво да правя.. колебая се между испански и френски.. вие какво предпочитате?
Трябват ти 2 седмици да прекараш във Франция, за да научиш разговорния език.Аз уча френски, никога не съм ходил във Франция и не мога да говоря както мои познати, които са ходили за 1 седмица и сега го говорят доста добре, под доста добре имам предвид разбираемо.Нищо няма да можеш да научиш от тия речници сам.Езикът не е лесен.
едит: Бих заложил на френски, става все по-говорящ с всяка измината година, и ще ти е от полза
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"